Milki´s!

Jag AVSKYR att vara mamma...

Publicerad 2010-02-24 22:30:58 i Allmänt,

NÄR lillan är sjuk! Jag riktigt hatar det..
jag får upp hemska vidriga bilder och tankar i mitt huvud, som jag med hela mitt liv försöker skaka bort, men det går inte... JAG LYCKAS INTE! Jag blir rädd, ledsen,nervös & frusterad men framför allt så känner jag mig så jävla liten och hjälplös, maktlös och DÅLIG. Jag kan inte hjälpa mitt eget barn, jag kan inte hjälpa mitt eget barn att bli frisk!!!!!!!

Kommentarer

Postat av: mamma louise

Publicerad 2010-02-25 12:11:47

tankarna finns där och det förstår jag!

men jag kan glädja dig åt att det VERKLIGEN inte finns många som du moryn, du är en mamma man ser upp till och älskar ditt barn så högt.

bort med dom dumma tankarna!

love

Postat av: moryn

Publicerad 2010-02-25 14:28:20

fina fina TACK!

Alina älskar jag ooooändligt mkt.. det är själva mammarollen som gör mig arg ibland...det är så jävla tufft att vara mamma, svårt att föreställa sig om man inte är det.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Miss Milki

Jag är FRU, MAMMA, tjurig, glad,trött,ARGH,Förbannad, Trevlig, SNYGG, Het, Ful, Fet men framförallt jävligt GRYM! Jag skriver om det förflutna, om det goda, om det onda, om glädje och om sorg,,,allt..förskönar ingenting och jag e oftast bara ärlig i mina inlägg;). I vilket fall som helst så är vi familjen du vill veta allt om, och det får du (nästan)...

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela