Milki´s!

Segheten själv.

Publicerad 2012-02-29 16:52:17 i Allmänt,

Idag har jag resignat totalt! Det är praktiskt talat sommar ute och jag lyckas ändå inte bli pigg. Sjukt dedära Anyhow 29:e idag! Kvinnor får fria! Yaay! Eller??! Hade jag varit ogift så hade jag förmodligen ALDRIG gjort det iaf. Är traditionell när det gäller sånt dvs mannens uppgift endast! Dock så kan man ju alltid tvinga mannen till frieri.. Men att fria sj is a Big no no.. ;) Nu har jag fått "ledigt" en timma, så måste passa på att sova! Hjej!

Ricardo!

Publicerad 2012-02-28 15:20:31 i Allmänt,

NU har brorsan landat! Jag skulle hämtat han fr flygplatsen men det fick istället bli Jimmys uppgift. Jag får istället vara hemma och laga god levergryta till de hungriga männen. Jag hoppas Ricco haft en fantastisk resa i Chile (trots rättegången), och välkomnar nu honom till verkligheten. Skönt ändå att våren börjat lite smått, för våren i Sverige e ju faktiskt underbar!

Blommor!

Publicerad 2012-02-28 11:36:58 i Allmänt,

Tack Jessica & Christian för de fina blommorna! Alltså de va till Jimmy but anyways, de e så vackra och blommor gör mig glad.

Pops.

Publicerad 2012-02-27 15:00:13 i Allmänt,

Man skulle kunna tro att jag köper dessa flingor till Alina, men det är helt fel. Alina gillar inte ens de för henne duger endast corn flakes eller liknande. Jag köper de här flingorna till enbart mig! De e så goda!

Fisnally lite dolce.

Publicerad 2012-02-27 10:12:36 i Allmänt,

Nu äntliiiigen har jag köpt hem kapslar till min kaffeapparat, typ 6 månader senare.. Idag fick de bli en Skinnycappuccino till frukost! Helt ok faktiskt! Nu måste jag försöka komma igång med städning o grejer... Sjuuukt tråkigt! XOXO

sexii Tahaaij!

Publicerad 2012-02-26 18:51:30 i Allmänt,

Alltså det fick bli lite wok idag igen.. ska man köra så får man ju köra helgen ut.. rajt?! Hunnit med Lite Ikea.. försöker hitta möbler och förvaring till barnens lekrum. Men det är svårt att hitta något som riktigt klickar* alltså för mig/oss så är själva klicket viktigt jag menar det var ju "klicket" som förenade oss på Öarna i Spanien ;) och att känna klick på Ikea är typ omöjligt..men det går om man vill, man kan skapa sig ett klick. Skitsamma. Nu ska vi iaf hämta bebisarna.
 Im sexy and i know it spelas högt i bilen och jag kan riktigt känna hur sexi jag e.. här får ni bevis på de. njut. HÖHÖ


hej.

Skön Lördag!

Publicerad 2012-02-26 09:41:38 i Allmänt,

Igår var vi ut och firade Jimmy.
Det blev en riktigt skönkväll med öl, middag och bowling.

På natten när vi kom hem skulle vi se på film.. Mhh! Det slutade med att vi däckade på varsin soffa. På morgonen vaknade jag påklädd och redo för att fånga dagen! ;)

Svärmor.

Publicerad 2012-02-25 14:18:39 i Allmänt,

Svärmor kom förbi och grattade sin lilleson med tårta och present, självklart så hans det med bus också! Lionel har till och med lärt sig att säga Teta.. tror det blir lite svårare med abuelo & abuela ;). Svårt att få till en ordentlig bild, bäst att ta flera! ;)

KvällsPromenad.

Publicerad 2012-02-24 17:44:02 i Allmänt,

En kvällspromenad med favorit tjejen ner till.Tullinge centrum där det ska inhandlas gott till myset ikväll. Så underbart underhållande att promenera och prata med sin alldeles egna treåring!

Om barnet själv får välja....

Publicerad 2012-02-23 21:32:54 i Allmänt,

Så här ser det alltså ut i Alinas dockhus. Lionel får ligga längst ut på kanten och närmast Alina, Jag får ligga mellan Alina och Jimmy och Jimmy får ligga längst ut på andra kanten. Detta alltså för att varken jag eller Jimmy ska ligga bredvid Lionel. Smart tjej.

Lunch.

Publicerad 2012-02-23 18:00:54 i Allmänt,

Idag bjöd Jessie James oss på thai-lunch! Sjukt gott! Slickade nästan tallriken. Å kakan också - mmmmums. Ganska härligt att ha Lilly thai som både vän och "granne"! ;) Förövrigt så undrar jag vad ni tycker om min målning? Jag tycker att jag rockar och att ja faktiskt har talang.

OBS! Charlotte Perrelli!

Publicerad 2012-02-23 11:17:42 i Allmänt,

Charlotte Perrelli ska uppträda på Lördag i melodifestivalen!
Det är extremt viktigt att vi allihopa ser till att hon går vidare.
Så RÖSTA RÖSTA RÖSTA (om låten är bra eller dålig spelar ingen roll) Just VOTE!!

Anledningen till det är att min kompis -moster-> Elena Outila har designat och sytt hennes outfit! Så nu är det skita bra om vi kan stötta henne i hennes karriär!

Det var Elena som också sydde min bröllopsklänning och Alinas lilla fina klänning.


Elena Outila & jag.


Vote Perrelli!

GODmorgon!

Publicerad 2012-02-23 07:41:47 i Allmänt,

Fantastiskt gott bröd! Jimmy och jag är fast! Ja juste... Har någon lyckats missa att en ny prinsessa är född? Nää.. misstänkte det. Grattis till de.

Hysteri.

Publicerad 2012-02-22 10:21:40 i Allmänt,

Herre min jesus, vilken INTE bra morgon!

Trotset infann  sig redan under frukosten (som vanligt), på väg till dagis  var det hur lungt som helst, förutom då att alla föräldrarna som var på väg till dagis med sina barn såg ut som bambi på hal is (tacka gud för barnvagnen som fick fungera som en rollator).
Väl framme på dagis så får Alina ett hysteriutbrott, hon skriker och gråter och gråter och skriker, väcker Lionel så han också börjar skrika och gråta hysteriskt - ah som ni kanske förstår så var situationen lite kaosig! 
Men hemskast av allt var nog ändå dessa morsor som stod med öppen mun och bara glodde!

Va fan glo om ni så jävla gärna vill det, men va fan gå fram iaf till Lionel som sitter och är ledsen.. försök trösta honom stoppa in hans napp imunnen.. jag lovar jag blir inte förbannad och skulle jag nu vara en sån sensibel människa som skulle tycka att det var kränkande att ni försöker trösta mitt barn medan jag tröstar mitta andra hysteriska barn så skulle jag säga till- men då har ni fan gjort ett försök! Stå inte bara där och gapa era nötter man träffas förfan nästan varenda dag på dagis man träffas på kalas, ni är inte helt jävla främmande. Sånt kan göra mig så jävla förbannad!

Anyways- Dagisfröken tog över till slut och så fort jag försvann runt knuten så hörde jag inge mera skrik.
På väg hem sen så brände tårarna bakom ögonen, men jag tvingade mig själv att inte bli ledsen.
Jag vet att hon har de bra på dagis - jag vet att det är jobbigt att vara tillbaka på dagis efter en lång semester och jag vet att mycket handlar om trots.

Det blir bättre.






Min tatuering?

Publicerad 2012-02-21 10:03:21 i Allmänt,

Joo da såatteeeh..
Jag har fixat en till tatuering.. folk undrar och vill gärna se den.
Så nu så undrar jag självklart också om ni e nyfikna och vill att jag slänger upp en bild på den?

(Bilden har ej med mig att göra)

Jag för 9 månader sen!

Publicerad 2012-02-20 14:38:49 i Allmänt,


På den här bilden har jag värkar... den är tagen strax innan vi skulle iväg för en "check up".
9 månader senare så har jag istället en "sån här" på bröstet.


Grattis min son på din 9månadersdag.
Du är älskad! (Trots att du sover nada!!;-))




Gaaaaaaahmorn!

Publicerad 2012-02-20 10:31:06 i Allmänt,

Inte många sammanhängande timmar av sömn. Lionel var en liten jobbig sak inatt, tror att det beror på hans två gaddar på överkäken som börjat titta fram. Hoppas de växer ut fort som fan bara! Nu ska jag försöka pigga upp mig själv med kaffe, Elsas värld (egentligen super hemligt) och godis. Då lär jag säkert bli pigg igen sen måste jag FETstäda!

Man vet.

Publicerad 2012-02-19 21:22:21 i Allmänt,

Man vet när man förtjänar något eller ej. Idag har jag absolut inte förtjänat detta. Tack iaf du fina A.

Prinsesskalas.

Publicerad 2012-02-19 17:44:41 i Allmänt,

Nu har Alle varit på prinsesskalas hos sin bästa väninna. Barnen hade roligt och kalaset var så fint. Tack för idag.

Mina bästa!

Publicerad 2012-02-19 01:00:01 i Allmänt,


I matchande skor.. hmm..

Min andre hälft har lämnat mig IGEN, han drog ut, sa att han ville NJUUUTA av sin sista semester helg..hmm en annan kanske skulle vilja njuta med familjen, men nej nej min man vill ifrån oss ;-)!
Dessutom så bestämde min lilla dotter sig för att sova hos Ame Toni, så hon bokstavligt talat SLÄNGDE ut mig och Lionel. Så jagkänner mig lagom älskad av alla runtomkring.

Men men.. I will survive..

Nu sitter jag här kisandes och ser på nå skit program på 11:an. Min syn har blivit ruggigt dålig efter min senaste graviditet. Vet inte om synen kan försämras av graviditeten..? Kan den det?  Hariaf märkt att den är riktigt dålig nu. *suck*. Kanske ålderstecken.. Både synen och minnet sviktar så jag får väl ta det som ett tecken.


Äsch nu babblar jag strunt.

Nu ska jag suga i mig grön te sen ska jag däcka.

God natt.

off we go!

Publicerad 2012-02-18 11:15:46 i Allmänt,

Man kan faktiskt vara snygg i makens underställ också...typ... Nä nu drar jag ut med barnen en sväng innan jag somnar och dör inomhus.

Alina - 3år.

Publicerad 2012-02-18 01:20:17 i Allmänt,

Klockan 1 på natten. - Nä nu får ni särpa er! De e natt nu, ni måste gå o lägga er och sova! Vi har alltså inget annat väl än att lyda lillkärringen. God natt!

Den namnlösa trasdockan.

Publicerad 2012-02-17 12:09:46 i Allmänt,


Alina är en stolt ägarinna till denna ljuvliga trasdocka!
Den är så fin och Alina tycker om den så mycket!
Bra jobbat Antoinette (skaparen).
Jag har redan beställt två till. Hur dem ska se ut får bli en hemlighet.
Vill ni också beställa? Kontakta då mig, jag tar en viss procent av intäkterna.. moahahaha..
näära.

Hejpa



Tack sweetheart ;).

Publicerad 2012-02-16 17:53:54 i Allmänt,

Har aldrig varit nå ed hardy fan, men har de en ugg liknande modell på skorna som är rabatterade 70% så kör man ju på de ist! ..... Och tar uggsen till hösten sen... ;) Madonna t-shirten behöver jag ens kommentera den??! Nop. Im super happy.

God morgon!

Publicerad 2012-02-16 09:28:32 i Allmänt,

Natten gick över förväntan. Lionel och Alina vaknade vid 12 på natten och grät och showade lite.. en halvtimme senare så sov de båda gott. Åtta vaknade lejonet och väckte då även sin syster.. rätt ok tid ändå. Nu sitter vi här vid frukost bordet och kan inte riktigt smälta att de e snö ute ist för sol! Men så är det. Pulka snart då.

Hemma!

Publicerad 2012-02-16 00:20:44 i Allmänt,

Hemma igen då... När vi klev innanför dörrarna så kändes huset som ett slott.. de senaste veckorna har vi nämligen bott 4 personer i en liten liten tvåa, så helt förjävligt är det ju inte att vara hemma.. fast skulle man kunna flytta ner sitt hus dit så skulle ju det såklart vara allra bäst. ;) Nu när vi kom hem så hade svägerskorna som vanligt fixat så gott & fint för oss finns till och med frukost till imorgon så vi slipper springa iväg och köpa sånt de första vi gör. Fint! Sånt blir man glad i själen av! Nu måste vi försöka vända på dygnet och återgå till det "normala" igen. Vi börjar det hela med en grin *alle och en ännu grinigare Lionel. God natt och tack Sandra, Toni och Musse för allt!

Jag tror inte ni förstår...

Publicerad 2012-02-14 05:08:21 i Allmänt,

Jag tror inte ni förstår hur jäkla jobbigt detta är! Det bränner och svider i ögonen, hjärtat dunkar hårt, magkatarren gör sig påmind och energin som man lyckats samla på sig försvinner illa kvickt. Att ta farväl av släkten är något av det värsta som finns. Jag önskar att jag kunde förklara för de hur jäkla mycket de betyder för mig... Men de e svårt att få fram...jag hoppas de vet... Adios Chile på återseende.

slut slut slut..

Publicerad 2012-02-13 05:43:02 i Allmänt,

Mina underbara kusiner ordnade en lite avskedsfest för oss..de hade varit och köpt massa skaldjur tidigt på morgonen vid hamnen för våran skull detta alltså trots att vi festade till väldigt sent.. 6 är man hemma när man går ut här... Kommer sakna det här livet med släkten och allt omkring, men såklart så kommer det iaf vara skönt att få sova i sin egna säng igen.. Nu håller jag på o försöker packa ihop barnens och mina kläder. Jag har rensat ut sjukt mkt som jag ska ge bort. Men de sjuka är att vi har ju hur mkt som helst tydligen.. suck. Näh Står jag still en sek till så somnar jag ståendes. Lägger ner packningen nu och fortsätter i morgon.. Skönt att ha de mesta fixat iaf. God natt.

Tatueringsdags!

Publicerad 2012-02-11 17:03:26 i Allmänt,

Klockan 17 svensk tid är det dags för tatuering. Vill ni se på lite live tattoo så är det bara att logga in på. Www.tattoo69.cl - tattoo tv. Wooo!

Skitväder!

Publicerad 2012-02-09 15:55:31 i Allmänt,

Här i Viña del mar växlar verkligen vädret.
Igår var det EXTREMT varmt, idag är det lite halv kyligt och molningt. Oftast så brukar det dock spricks upp till eftermiddagen vilket är bra, men jag har liksom inte riktigt tid för det här vädret! Jag vill ha SOL 24/7 nu fram tills vi åker! Men men vädrets trotsas iaf vi ska nämligen till ett poolområde idag där man kan åka massa roliga vattenblablakanor! Kommer bli fantastiskt kul! Jag älskar sånt.

Vädret... burr....

Min nya tisha!

(Nej jag kan inte se "normal" ut  när jag blir fotad.)
Det jag ville visa er var min nya tisha som jag letat efter sedan jag föddes.. ;-)
Nää men jag har alltid velat ha en t-shirt med 84 på men nej nej det finns typ bara 82 eller 83 eller 85.. aldrig hittat en 84:a förr. Men nu så.
Den e inte världssnygg, men hallå det står 84! :-D

Nu drar vi. Bye.

Tack <3

Publicerad 2012-02-09 04:23:42 i Allmänt,

Tack till världens finaste föräldrar för en underbar middag! Restaurangen var superfin, bra servitörer och sjukt god mat hade de. Jag valde bläckfisk, och Jimmy valde fisk.. gott gott! Gracias! Joo btw, fyndade finaste klänningen! Därav glädjen ;P

Julklapp.

Publicerad 2012-02-09 01:11:47 i Allmänt,

Vi fick många fina julklappar av mina föräldrar. Nu nyttjas den sista av de. Sen middag på ljuvlig restaurang!

Bad bad bad!

Publicerad 2012-02-08 17:49:37 i Allmänt,

Varje dag måste tas tillvara på. Snart e våra soliga varma dagar över. Snart är vi åter i Riksten.. vidrigt. Men nu tänker vi inte mer på det, utan nu beger vi oss ist till poolen för sol o bad.

Här..

Publicerad 2012-02-07 16:34:31 i Allmänt,

Handlar det inte om vem som får den dyraste väskan ,eller den som får den största ringen eller senaste telefonen av sin kille, utan här flödar romantiken. Här får man ist den största nallen... Fast jag föredrar den finaste ringen... ;)

Live blogging ;).

Publicerad 2012-02-06 21:07:33 i Allmänt,

Just nu befinner vi oss på en fin pittoresk restaurang. Jag valde att äta chilensk husmanskost. Det fick bli en Casuela. Den smakar så gott. Nu ska jag njuta vidare av familjen och maten. Skål.

Naturligt!

Publicerad 2012-02-06 15:45:50 i Allmänt,

Alina ser på barnprogram, Lionel sover, Jimmy softar o Jag passar på att ta hand om mitt fejs med icke importerad avokado ;). Nu ska jag försöka städa sönder stället..verkar nämligen som att en loppa flyttat in i vår lägenhet och det är ALDRIG okej att ha. Jag hatar dessa små skitkryp.

Brand.

Publicerad 2012-02-05 17:00:29 i Allmänt,

Varje sommar blir det stora bränder här i Chile. Det är inga anlagda bränder utan de uppkommer av den starka solen som ibland lyser på en yttepytte glasbit som ligger på alldeles för torrt gräs (orsakerna är många) och sedan så sprider sig bränderna hastigt kring stora områden! Det är väldigt svårt att få stopp på bränderna.

Här omdagen var det iaf en storbrand här omkring.. jag såg inte själva branden men luften fylldes av svarta rökmoln och det flög omkring aska i luften.
Hemskt var det.

Det här var bilderna jag fick.

Dessa bilder är alltså tagna mitt på dagen.


Så här såg himlen ut på de ställena dit rökmolnen inte hade hunnit sprida sig.

Lite skillnad huh?


Hemskt..

Svar på frågorna :-)

Publicerad 2012-02-03 14:27:00 i Allmänt,

Ok.. frågorna ba trilla in.. eller inte... men några fick jag iaf! Madde fattade grejen bäst måste jag säga ;-)



madde

Vad är största skillnaden på att ha ett vs två barn?
sv: Oj herregud, det finns många stora skillnader.. Men Alltså jag kände mig otillräcklig som mamma när jag bara hade Alina... Du kan ju tänka dig nu.



Vad får man INTE missa om man reser till Chile?
Sv: Eftersom jag är MATgalen så får svaret gå i matväg. PAILA MARINA är ett måste i Chile. Skaldjuren här är oslagbara ;-).
 

frågor jag vill veta hahaha! (skyll dig själv som uppmanar frågvishet)
Vad är din absoluta favoritmat? =)
Alltså jag har två rätter bråkandes om en första plats.
Paila Marina eller Spagetti & Köttfärssås.

Vad är ditt roligaste skämt?
Mitt roligaste skämt är nog mitt ex ;-). HAHA

Vilken är den snyggaste kändis du vet tjej resp kille?
Dina frågor är sjukt svåååra.. Men i Tjejväg så får de nog ändå bli Nicole Richie som svar, alltså hon är kanske ingen direkt snygging men hon har glimten i ögat, är sjukt söt och  har grym klädstil. Vilket gör henne till den snyggaste tjejen!
Killen: Johnny Depp!



Finns det någon kändis/människa som du absolut inte tål?
sv: Mr Bean ploppade upp i mitt huvud och en till person.. men säger jag vet det är så finns de risk att jag blir utan jobb ;-).

Berättaaaaaaaaaaa! :)
   
Har du några fina namnförslag förresten? :) hehe
Sv: Enzo & Cassandra är fina namn.


   
Anonym
Hejsan jag har ingen direkt fråga till dig. Vill bara säga att jag tycker att du har en bra och underhållande blogg. För ett tag sedan kommenterade jag att Jag tyckte mindre om vissa saker du skrev om dig och din vikt och som du sedan skrev 'en kommentar att minnas' men jag tycker inte att du skriver sådant längre vilket är bra..jag hoppas du och din familj har en underbar semester!!!

Sv:Haha minns inte ens det ;-). Men tack.. jag e nog fortf lika besatt bara att jag orkar inte bry mig lika mycket längre ;-). Tack så hemskt mycket det ska vi ha!
   
Jenni
Åh vad svårt och komma på nåt nu bara för att du uppmanar liksom...

Men okej...en fråga då... tränar du stenhårt nu eller nåt? Tänkte för du är så jävla smal kvinna! Jag vill också... ;)


Sv: Alltså jag tränar NADA! Jag önskar att jag gjorde det för jag får ut aggressioner då plus att jag blir fit på köpet! Men annars så var det nog bara amningen som gjorde sitt. Men när jag kommer tillbaka till SV så ska jag ta tag i träningen igen. Men tack! 
   
jessica
Okej here we go!... hur var förlossningen? båda barnen, jag vill veta allt det hemska, smärtan osv. Vill ha nått att läsa tills du kommer hem :)
puss

En förlossningsberättelse från Alina: http://metrobloggen.se/alina/en_annorlunda_forlossning_min_berattelse/
Skrev ingen med Lionel men det gjorde AS AS ASont typ så ont så jag bara ville knocka alla i min väg med jag valde att ta ryggmärgsbedövning till slut.. idiot var jag som inte tog  det med Alina, vilken jävla skillnad!! Blev en helt ny människa och fick be alla om ursäkt..  för mitt beteende. höhö.. får se om jag skriver ihop en förlossningsberättelse nångång.. ;-).
Mn det var värre med första! Så det blir nog bättre när ni skaffar barn nr två.. ;-)
Gumman de kommer gå hur bra som helst!



Så hoppas ni är nöjda med svaren!
Ploppar det upp fler fråga så fråga på! Jag älskar sånt här, när allt handlar om vad jag tycker!! ;-)


Kram på er! Nu drar jag till stranden.




Tillägg!
Svar till Jennis fråga..
Alltså helt ärligt så äter jag ganska nyttigt, jag tror att det bidrar ganska mkt också.. vi har ex nästan aldrig grädde eller ost i maten och vi äter relativt mycket grönsaker och vi hetsäter inte heller, vi äter med måtta. Det är när vi är på semester som maten och go sakerna flödar!!
Dock så är min vidriga besatthet lösviktsgodis men nu äter jag inte en STOR påse varje kväll längre.. nu äter jag en liten påse godis kanske var tredje var fjärde dag ist.. bättre det. :-D
   
 

Glasskväll.

Publicerad 2012-02-03 01:39:45 i Allmänt,

Vilken hetsätar dag.. ni förstår inte.. Lägger upp fler bilder sen och svarar på era frågor imorgon! Ps jag e lite trött ja.. Ps 2 underbart att ni frågat saker! Fråga gärna mera!

Frågor?

Publicerad 2012-02-02 14:46:56 i Allmänt,

Ni läser min blogg, vissa av er läser den flera ggr/ dag  men av någon anledning så gillar ni inte att kommentera.
Så nu tänkte jag att ni skulle få ställa vilka frågor ni vill.
Det kan handla om allt! Är det exempelvis något ni vill veta om Chile? om mig? om hur det var för mig att föda barn? alltså det finns sjukt många frågor ni kan ställa! Är ni inte nyfikna?
Kör på nu.



Jag förväntar mig APmånga frågor.. ;-)

Grabbkväll.

Publicerad 2012-02-02 03:41:53 i Allmänt,

Min Man.. alltså MIN alldeles egna make planerade redan i Sverige att han ville gå ut med BARA grabbar här i Chile,vilket  betyder att han alltså vill gå ut UTAN sin fru, som alltså är JAG!
Jag vägrar fatta hur man kan vilja gå ut utan mig!! Jag e så jävla rolig, jag dansar jag dricker tills jag dör och jag skämtar med allt och alla. Jag är så jäkla fun!
hmm.. är det kanske det han vill slippa? Äsch.. nää jag fattar af inte. Jag e ASKUL!


Iaf denna grabb-kväll händer i skrivande stund....

För att strö lite salt i mina öppna avundsjuka sår så har Jimmy lämnat mig som en fånge i lägenheten, han har inte bara tagit med sig de ENDA nycklarna vi har till lägenheten utan han har också tagit den enda mobiltelefonen som vi har fungerande här OCH så har han tagit med sig alla våra pengar!

Inte för att jag behöver något av de men jag måste ju få klaga!

Näh nu ska jag ta på en SKITusel Rulle och sen ska jag dränka mina sorger med lite orange crush - sjukt gott och kanske äta lite tonfisk & nudlar.. mums.



Å här får ni en äcklig bild på min rygg bara för att jag känner för att vara elak idag. Njut.



Hej då.


Om

Min profilbild

Miss Milki

Jag är FRU, MAMMA, tjurig, glad,trött,ARGH,Förbannad, Trevlig, SNYGG, Het, Ful, Fet men framförallt jävligt GRYM! Jag skriver om det förflutna, om det goda, om det onda, om glädje och om sorg,,,allt..förskönar ingenting och jag e oftast bara ärlig i mina inlägg;). I vilket fall som helst så är vi familjen du vill veta allt om, och det får du (nästan)...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela