Milki´s!

Lång dag.

Publicerad 2012-01-31 05:32:29 i Allmänt,

Har varit en lång dag idag, vi har hängt på stranden och efter det gick vi på tivoli. Hela dagen har jag dock känt mig trött och seg. Jag är inte den unga flickan som kan festa en hel vecka i sträck utan att gäspa längre.. utan nu är det istället så att jag festar en natt, sedan så gäspar jag i en vecka i sträck. Så är det, åren kommer ikapp även de bästa ;) Efter några karusellåk så somnade Lilla *alle som en uteliggare.. ;P . Nu ska även jag säcka ihop. God natt.

Lite nytt.

Publicerad 2012-01-30 04:38:47 i Allmänt,

Jag är så äckligt kär i min nya bikini och i mina nya leopard bikinitrosor och i min nya kjol, dock så e jag inte kär i min nya tröja, men bra basplagg att ha är de ju alltid ;). Aa de va shoppingen jag fick ihop idag, skulle vilja köpa ungefär allt, men vi är ju såklart inte rika så lite gränser måste vi sätta.. bööhöö! För övrigt så åt vi lite mera sushi idag, smakade ljuvligt. På bilden där Ricco ser ut som en kines så är det inte för att han försöker härma en utan det beror endast på att han tog en för fet klick av wasabi. Hej.

Bilder.

Publicerad 2012-01-29 20:55:18 i Allmänt,

Måste ju underhålla bloggen lite. så jag slänger in några random bilder, sen måste jag "tyvärr" utnyttja min barnfria dag. Tror att den kommer innehålla olika saker som exempelvis: Shopping, shopping och Starbucks.

Inte helt fel det.

Måste bara tillägga att den redan hittills innehållit: bad, sol, sen frukost men bäst av allt SOVMORGON. (Sämst av allt en liten släng av bakfylla men de gick över relativt fort så helt synd om mig är det ju inte. :-)

Hej hej.




Mor & dotter tid.

Publicerad 2012-01-27 18:19:44 i Allmänt,

Killarna tog en siesta så flickorna passade på att springa iväg och "shoppa"... Shoppingen ser ut så här när flickorna får välja... Typ bara onödigheter..

Ta't lungt..

Publicerad 2012-01-26 14:38:16 i Allmänt,

Jag får lust att åka hem en snabbis, dra till vårdcentralen med barnen sen komma tillbaka till värmen. Alltså ok, läkarna på vc har kanske inte varit de bästa, eller de har faktiskt inte varit bra alls, men vanemänniska som man är så känns de ju tryggare att besöka sina vanliga ställen. Alle är mera sjuk nu medan lejonet mår bättre. Jag hoppas vi ska slippa detta snart. Det gör så ont i mig att se barnen sjuka. Men vi SKA bli friska och jag ska försöka acceptera att de e ok att vara sjuk, göra det bästa möjliga av situationen och bara tare lungt. Och såklart så finns det bra sjukvård här i Chile om det skulle behövas. Här får ni ist två bilder på oss allihopa. Nu ska vi fortsätta se på Karlsson på taket, och sedan ska vi iväg och köpa en fin kudde till Alle. Adios!

Tvättdag!

Publicerad 2012-01-25 19:44:04 i Allmänt,

I semestern ingår ju såklart inte bara nöjen.. utan det måste ju också städas och tvättas, Vi har lyckats samla på oss en hel del smutsvätt kan man lungt säga.. Barnen byter kläder ca 3 ggr/ dag och vi de "stora" människorna gör ungefär detsamma.

 Det asajobbiga här att varje gång man ska tvätta så måste man gå ner till receptionen fråga efter nycklarna till tvättstugan, lägga in en tvätt, lämna tillbaka nycklarna för att bara en halvtimma senare gå ner och fråga efter nycklarna igen för att lägga rentvätten i tumlaren och för att återigen lämna tillbaka nycklarna osv osv.. jaaa ni fattar. Jag kan tycka att det är lite hjärndött att behöva göra så jaa... men chilenosarna som jobbar i receptionen och runtomrking i byggnaden e ju inte direkt öppna för nya ideer utan de följer regelboken till punkt och pricka. Nutheads!


(bilden tagen fr google)

OMO is the shit här! och jag älskart! Jag älskar när kläderna luktar rent och när det stinker klor och tvättmedel sån e jag.

Så nu ska jag gå och fråga efter nycklarna igen...

Hej.

En bilduppdatering.

Publicerad 2012-01-24 13:20:42 i Allmänt,


Det är hur skönt och lyxigt som helst ska ni veta att det finns en pool som tillhör lägenheterna. Perfekt för oss som har barn, stranden drar vi till lite nu och då, men det är såklart lite jobbigare att behöva ha med sig precis ALLT till båda barnen.


Ricardo har även han misskött sig...fast ni ska veta att vi lider än idag..



När vi var i Chile med Alina då hon var 7 månader så var jag hysterisk över att de gav min lilla flicka bröd och kakor.. det är lite annorlunda denna gång med Lionel. Dock så får vi nog köra en liten rehab för han när vi kommer hem. :-D FY VIlken hemsk hemsk mamma jag är.

Alina tar kort på mig.




Igår kom kussarna över.
Jimmy  passade på att bjuda på sin goda wok. Självklart så avslutades kvällen med drinkar och VATTENPIPA.

Idag så är min Alina febrig!! AAh blirså frusterad, Lionel börjar precis bli frisk och då blir Alina sjuk, vi måste fått med oss nå JÄVLA SKIT virus från SVÄÄRJE! Blir förbannad!




Mammas lilla troll.

Så idag blir det att ta det lungt.


Några bilder fr i fredags.

Publicerad 2012-01-22 15:32:52 i Allmänt,

Det "charmiga" med uteställena här i Chile är att när de får för sig något så bara kör de. Ibland får de för sig att ta in lite lättklädda människor som tar av sig de få kläderna de kom in med, eller så kör de stripptävlingar m.m.. dock så händer detta inte på alla klubbarna såklart. Men iaf denna gångklev en bartender upp på baren och sprutade ner allihopa med vatten.... Nice. Not. Hade en kul kväll iaf, dock så märks det att vi börjat bli gamla. Klockan 6 var vi hemma och dagen efter var vi (läs jag) helt förstörda. Kände mig trött och sjuk. Nu bär det av till stranden. Kram

"Chile"sushi.

Publicerad 2012-01-20 23:11:06 i Allmänt,

Otroligt gott i must say! Sjukt mättande också. Vill ni veta vad som händer ikväll?! Jo mamma morran och pappa James ska ut och dansa! Wooho! Vi ska ut i valparaiso är det tänkt.. nervös är vad jag är just nu.. men de ska bli kul att få festa ihop med kussarna så här igen så här efter 3 år.. Ska försöka komma ihåg att fota. Måste börja städa, fixa barnens övernattningskläder och sedan börja fixa mig sj. Nio ska vi förfesta i lägenheten är det sagt, så tio är alltså deadline(chilenare)! Adjöss

En dagens.

Publicerad 2012-01-20 02:09:14 i Allmänt,

Idag har vi tagit en långpromenad, varit till stranden (lionels första kontakt med sand), ätit lunch på en fin restaurang, träffat en av mina 800 kusiner och hans tjej och så har jag också hunnit bli solbränd..att kliva runt utan solskydd på kroppen trots mulet väder är alltså ej att rekommendera... Hmmpff.. Barnen har nu däckat så nu ska vi bara mysa här på ballen och ta de chill. ;) God nait.

Bilder.

Publicerad 2012-01-19 01:08:47 i Allmänt,

Ok. I ärlighetens namn.. Lionel har varit jätte sjuk sedan vi kom fram. Han blev sjuk redan på plan et ner. Inatt besökte vi doktorn, fick lite medicamentos och idag är mår han bättr. e tack och lov! Jag har varit lite nervig..ja. hemma skulle jag säkert inte vara det på samma sätt men är man dålig eller liknande så är det tryggaste stället sitt egna hem så är det för mig iaf. Iaf dessa bilder är de jag har att bjuda på. Måste berätta att min Alina är en så jäkla oblyg tjej. Hon har verkligen tagit till sig släkten. Hon tycker om allihopa. Hon leker dag ut och dag in med min kusse. Alina pratar svenska med henne och kussen svarar tillbaka på spanska. Går hur bra som helst. Dock så har Alina inte sovit med oss en ebdaste natt sedan vi kom, hon har bara velat sova med mina föräldrar, jag blir ledsen i ögat, men jag får såklart inte glömma att hon också är på semester och att det faktiskt underlättat att hon sovit borta nu när vi haft ett sjukt lejon att lägga energin på. Nää nu ska vi dra oss till min morbror. Tror de kommer bli en drink eller två ikväll. ;)

Godmorgon Chile!

Publicerad 2012-01-17 12:31:27 i Allmänt,

Chile Chile Chile! Kändes som att denna dag aldrig skulle komma, men nu är.den här! Flygresan gick bra! Barnen var otroligt duktiga. Dock så blev båda barnen åksjuka. Så några kräkningar fick vi stå ut med.. men det gick iaf bra. Alina var så sjukt glad när vi landade. Alla klappade händerna, men Alina klappade händerna och skrek jaaaa Siiiile! Siiiiile nu är vi i siiile! Så just nu sitter vi iaf i lägenheten och äter en god frukost! Halleluja för chilenskt bröd och vattenmelon i must say! Hörs!

En "enkel" frukost.

Publicerad 2012-01-15 11:19:49 i Allmänt,

Svärmor/teta ville bjuda på en "simpel".liten frukost innan avfärd. Svensken och Chilisarna tappade hakan.. medan syryoyosarna tyckte det var som vilken helg frukost som helst. Tchiaa varför inte.. Tack! Jag bjuder på min sömn och sminkfattiga look. Varsågoda. Tack Sabah för att du gör så fint och bra för oss. Vi älskar dig. Nu lite vila i bilen dvs OM Alina tillåter.... Blablablabla.. ;)

Förrädare!

Publicerad 2012-01-14 23:19:56 i Allmänt,

Min sk DOTTER är en förrädare!
Vi tar det från början.
Det började hos svärmor. Som vanligt så bjöd hon oss på en massa gott, vi åt till vi nästan sprack (som vanligt).
Efter maten passade Jimmy och jag på att dra till ICA maxi för att inhandla babymat och lite stuff från apoteket så som vätskeersättning, alvedon etc.
Allt gick bra o så där.
När vi däremot kommer tillbaka till svärmor så är min dotter inte längre min dotter enligt henne själv. Hon påstår att Antoinette är hennes nya mamma och att hon inte vill med oss till CHILE längre.
väl i bilen när vi ska åka hem så får hon ett sammanbrott och vill på riktigt inte längre följa med oss och grinar efter att få bo hos Antoinette. Det visar sig att Kära faster/gudmor har lovat henne guld och gröna skogar om Alina flyttar hem till henne. Eller jaaa.. hon lovade henne en egen stege upp till Godisskåpet, en bassän nå prinsess grejs mm. mm. Min dotter har alltså helt totalt sålt ut sin egen familj! Kul! Super najs att veta. ;-)

När vi väl kom hem så lugnade Alina ner sig och gick med på att återigen bli min dotter.
Jag fixar te till henne (vilket hon älskar) och efter en stund så bestämmer jag mig för att ringa Antoinette och skälla ut henne.
Samtalet slutade med att  vi bestämde att Alle skulle få övernatta hos Antoinette.

Alinas reaktion blev - JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! MAMMMMMAAAA! Jag älskar dig!!!!
Och så säger hon också - SEN FÅR DU BERÄTTA HUR DeT vAr I SIIILE!!

Asså då höll jag på attgå sönder.

Lillskiten drog iväg och lämnade alltså oss hr hemma..och värst av allt... Tet står fortfarande kvar på bänken och väntar... Bööhöööö!!


Tur att min polis inte har någon talan ännu.

och så är det ju "skönt" att vi har lite mera packning kvar att ta tag i... :-S.

och så kan jag ju passa på er att visa lite bilder fr kvällen hos TETA! <3





och en bild på min "dotter" och "lilla" godispåsen som Farmor skickade med till ENBART flygresan.. höhö.. undra vem som kommer käka mest. ;-)


Tack o hej. Åter till packningen.


Städ, tvätt och allt som hör till.

Publicerad 2012-01-14 16:15:28 i Allmänt,

Jag ba KÖR! Tvättar, städar och rensat avlopp(min uppgift alltid) och såklart så har jag ju under tiden fixat lunch och mellanmål till barnen.. Detta är alltså en skita tråkig dag för Alina helt enkelt, men tvn har fått gå varm och har varit till stor hjälp. Mitt i kaoset kom underbara Jessie förbi med kladdkakor. Så gulligt! Så de fick bli lite fika paus för Alle och mig. Nu ska jag duscha Alle och mig själv sen ska vi börja bege oss till farmor som ska bjuda på middag. - Härligt! Lagom slut. Men skönt blir de när allt e färdigt!

Paket!

Publicerad 2012-01-12 10:42:42 i Allmänt,

Äntligen! kom bara en månad senare.. minns inte ens vad det vad vi beställt.

Skhlm C.

Publicerad 2012-01-11 19:54:50 i Allmänt,

Lunchade med barnen och Alita, sedan gick vi omkring och rotade i all rea överallt.
Jag fannmig själv nya underkläder ett par vita byxor (dock för små men de blir så när man inte testar sakerna först) och ett Linne med nå text på. Känns bra.
Hittade även lite fina sommarkläder till min lilla fina sjuåriga kusin.

Puff när jag kom hem var jag helt slut! Hur fan kan man bli det av att shoppa litelite grann liksom? Eller var det för att Lionel gick i högvarv? Eller de kanske var nå kombination av båda. Folk var nämligen som djur i vissa butiker. De trängdes och de klämdes. hua. Nu tar jag en "uppiggare" i form av kaffe.
Kanske inte så klokt, men jag behöver det.

Yäyä anyways.

´Än så länge så får pojkarna leka på avstånd, för skulle vi låta de ge sig på varandra så skulle det bara bli slagsmål som skulle gå ut på att rivas, bitas och klösa ut varandras ögon snabbast möjligt.Typ.
Pojkarna har liksom inte hunnit fatta det här med *klappa snällt* *kramar* & *gosigos* ännu.




Daniar va så gullig! Han valde en så himla fin tröja till Alina! Han lyckades välja rätt storlek och allt! Tack!

Skärholmen.

Publicerad 2012-01-11 10:22:05 i Allmänt,

Alla våra dagar framöver är bokade... eller ja förutom imorgon då.
Då ska jag spendera hela dagen hemma med att fixa fixa å FIXA! Snälla Jessica har erbjudit sig att komma över och leka med barnen under tiden som jag springer omkring som en yrhöna. Tack så mycket, snällt! På fredag ska vi till andra sidan Sverige(typ) och fira Elliot 3 år. På lördag har vi dock lite tid att fortsätta fixa, sedan ska vi hem till svärmor och äta middag, och sen är det liksom Söndag.. vilket innebär hejdå- hemmet redan klockan tiopå morgonen. :-D

Idag ska jag ta Lionel och mig själv till Skärholmen för en fika med Ala och Daniar och så måste jag sista minuten shoppa lite grejor inför resan.

Men nu ska jag brygga mig lite kaffe, äta mig en smörgås och sedan måste jag dra. Duschen hann jag med imorse! Duktiga jag! *klappar mig sj på axeln*. Ganska bra e jag som hinner klä på två barn, duscha och tvätta håret på mig sj, och lämna Alle på Fsk runt nionär jag valde att kliva upp åtta :-).  Visst ja visst.. jag e inte den första mamman på plats direkt, men jag behöver intevara det heller, jag lämnar Alina på dagis för att hon ska få leka med sina små vänninor, inte för att bli av med henne inom en viss tid.

Näh kaffe och macka va de!

En fika.

Publicerad 2012-01-10 20:25:55 i Allmänt,

Längesedan det såg ut så här. Känns som igår men ändå inte. Tack för en mysig fika tjejer!

Sanny Dahlbeck!

Publicerad 2012-01-10 11:20:59 i Allmänt,


I löööve u asså om jag inte skulle vara gift vill säga..



Vilken Talang!
hahaha


Tack Krill för att du fixade en fin autograf till mig! När Sanny blir superkändis i hela världen så tar vi autografen och säljer den på e-bay den lever vi loppan för pengarna...här snackar vi miljoner.

Resfeber.

Publicerad 2012-01-09 23:34:22 i Allmänt,

Mina föräldrar drar liksom till the Big C imorgon! Otroligt vad tiden går fort! Känns som att det var 3 månader kvar igår... Jimmy klagade förut över att det skulle va så jäkla mycket grejer att ta med och att de kommer bli asjobbigt osv.. Men fan! Trött på allt negativt runtomkring. Man måste kunna se positivt på allt, annars så kommer ju resan bli asa jobbig. Jo visst. Vi kommer behöva släpa på 3 väskor x 23 kilo, 3-4 handväskor med saker till barnen, en dubbelvagn och såklart 2 barn. Vi måste sitta på planet i ca 16 h i sträck och vi måste mellanlanda i Spanien 5 timmar. Men hallå! Vill vi ta oss till Chile så är det såklart enda alternativet och gör vi det bästa av det så kommer det såklart gå hur bra som helst. Klart jag e skitnervös också, men jag ser hela flygresan som en skön utmaning. Säkerligen så kommer vi vara lagom slut när vi väl är framme, men jag vet att det kommer vara så jäkla värt det!

Sömnlös i Riksten.

Publicerad 2012-01-09 10:47:22 i Allmänt,

Jag verkar inte vara den enda som haft en sömnlösnatt.. iaf inte om man ska döma utifrån många fb-statusar.
Men nu är det dag och 2 timmarssömn är ju inte HELT sömnlöst ju :-).

Jag laddar iaf upp med kaffe och gröntepå samma gång.

När jag skulle hämta lite påtår så fick jag syn på två rådjur som stoden en bit upp i backen.
Älskar rådjur, när jag var yngre (typ 18) så brukade jag låta de stå och käka upp mammas vackra tulpaner i trädgården bara för att jag ville se på de och fotografera de. Haha stackars mamma!


Lyckades dock fota en av de bara, den andra sprang iväg.

xoxo

Skor skor SKOR!!

Publicerad 2012-01-08 22:23:16 i Allmänt,

Min flicka är alltså 3 år.
Hittade en påse innehållandes Alinas gamla för små skor. Jag var tvungen att plocka fram alla och visa er.

Sjukt många! Men det mest otroliga är att jag också gett bort minst och då är det verkliiigen MINST tio par till.
Eftersom Alle började gå när hon var 8 månader drygt så var lillan "illa" tvungen att ha små underbara skor att kliva omkring i ju. :-D

Det är lite skillnad dock mellan 1:a och 2:a barnet kan man ju tycka kanske.
Då Lionels har så här många skor...

Ett par av de har jag dessutom redan hunnit spilla kaffe på.
"Stackars" lilleman. ;-)

Har bestämt att jag ska spara 3 par av Alinas gamla skor. De minismå  rosa foppatofflorna i storlek 18: de vita små vincent "ballerina" med spänne och såklart hennes första par skor som jag köpte till henne då hon låg i magen, det var faktiskt också det allra första jag köpte till henne kunde inte låta bli.. Mini Timberlands med en apa på, urgulliga.
 
Älskar de.

Här får ni se en gammal video på tjejen när hon är 15 månader gammal och vi är på arlanda i väntan på att få åka till Cypern (notera att hon kliver omkring i sina små mini foppisar).



Hon e förbannad på sin rullväska som inte gör som hon vill! Guuud jag dör av gulligullgos när jag ser den här videon. Fantastisk e hon!

Nu måste jag fortsätta packa barnens grejer VI  reser liksom nästa SÖNDAG - Panik!!

Puss och god natt.


Ps. Det är så jäkla urgulligt och praktiskt med foppatofflor på barn, men på VUXNA its a BIG NO NO! ;-)

Kalas-check.

Publicerad 2012-01-08 15:27:28 i Allmänt,


Nu har Alina precis varit på kalas hemma hos sin lilla dagiskompis.
Barnen hade fantastiskt kul! Det var bara 6 barn och kalaset varade 1 timme och 30 minuter, behöver liksom inte vara längre än så. Barnen har kul och föräldrarna hinner inte bli uttråkade, perfekt ju! :)

Nu har Antoinette & Krille varit här och kidnappat min flicka för att gå ut och leka lite med henne.
Jimmyhar åkt iväg för att gymma och jag ska nu ha lite "kvalitetstid" med Lionel, eller ja.. jag hoppas att han kan underhålla sig själv så jag kan påbörja projekt städning och utrensing.


 Önskar er en fin Söndag!


Ett glas vin då eller liknande..

Publicerad 2012-01-06 20:22:41 i Allmänt,

Ut o ta ett glas lite spontant så där. Skit nervös, längesedan det hände. Mest nervös över vad jag skulle ha på mig dock. Fick tillslut bli "morgonrocken", de slitna jeansen (trotsar kylan) och de klassiska stövlarna.. Önska mig nu en bra kväll. ;) Godkväll.

Segstartade.

Publicerad 2012-01-06 10:58:00 i Allmänt,

Vi är så jäklans segstartade, inte barnen dock. Men vi ska ta tag i oss, alldeles strax. Bara en kopp kaffe till..

Hem söta hem.

Publicerad 2012-01-05 21:35:40 i Allmänt,

Äntligen Hemma efter en fartfylld em med Norea och flickorna hemma hos föräldrarna. Trots att det är skönt att vara hemma i Järna så är det såklart härligt att vara hemma i Tullinge igen. Så fort jag klev innanför dörren så bytte jag om till myspys kläder. Jag brukar aldrig göra det i vanliga fall, utan jag brukar alltid "mysa" omkring i mina alldeles för tighta jeans. Men idag tog jag det stora steget och bytte om. De e ju stört skönt!Joojaa Ja jag vet jag e lite lagom retarderad ibland, men jag brukarinte gilla att ha på mig mjukisbyxor bara för att resåren klämmer in i mitt fett och det får mig att känna mig så sjukt obekväm.. haha men nu orkar jag inte bry mig längre. hmmm de e nu bekvämligheten börjar ta över.. böhööhöö.. Så Nu när Jimmy och jag är återförenade igen så ska vi göra det vi är bäst på att göra tillsammans. (Förutom söta barn då) vi ska se på serier! Hehe. God natt.

Massage!

Publicerad 2012-01-05 12:47:50 i Allmänt,

Har precis varit och nyttjat min födelsedagspresent som jag fick av mamma o pappa. - Massage. Underbart skönt. 90 minuter av ren avslappning.. TACK! Nu e jag på konsum och letar efter nå bra snabbkaffe att handla hem till mina föräldrar, då jag råkade ha sönder deras kaffebryggare imorse. Klantarsle.

Dooley´s

Publicerad 2012-01-04 22:58:25 i Allmänt,

Norea kom förbi och hälsade på.
Vi åt tillsammans med tjocka gänget sedan tog vi oss en liten privatpromenad i Järna.
Tryggt, mysigt, skönt och perfekt promenadväder!
Nu sitter vi tjocka gänget (dock utan Norre) och tar oss en Dooleys. Eller ja Ricardo och jag tar oss en D, medan mor och far tar sig varsin Cognac.. *yiiak* Har ännu inte kommit in i whiskey och cognac stadiet...TACK och lov.
Vi ser på Barcelona spela också! Tyvärr så spelar inte allas vår Lionel Messi idag, men Barca vinner ju iaf.. så de e lika bra att lilleman får vila upp sig. :-)
Puss o kram

"StorStaden" J!

Publicerad 2012-01-04 18:01:51 i Allmänt,

Är i den lilleByn.
Jimmy och jag har haft ett jätte gräl så jag smet hemifrån med barnen!
HAHAHA
Det skulle ni gilla att läsa om va?! Men Nej men så är faktiskt inte fallet och om det mot all förmodan skulle vara så så skulle jag inte skriva ut det, NOP NOP, människor är alldeles för skadeglada :-D...
Jaag kom faktiskt hit för lite chillhäng.
Alina behöver mormor o morfar och jag behöver mamma och pappa. ;-)
Ni vet ju hur det är när jag e här.. jag chillar omkring, leker lite med barnen,chillar framför datorn eller går på promenad. Härligt ju!
Just nu så står min fantastiska köttfärsås och puttrar på plattan. 
Ricardo kom precis in med JORDENS SMILE och berättade att han fått Lionel att somna, man såg liksom stoltheten i honom men han vägrar erkänna att han e stolt över det - det e han liksom för stolt för att göra.
Och Mamma och Pappa tog lill*alle till S-tälje en snabbis för att köpa nya kontaktlinser till mor.
Så nu sitter jag här i lugn och ro, tittar till köttfärssåsen ibland, fotar mig själv och ska snart sätta igång med att duka bordet. Jag tar allt i lite chilltakt idag känner jag.
Sjukt skönt.
Nu blev det dock lite mkt Chilling. Men det kan ju bero på att jag är en CHILIenare.. HÖHÖ.
Låg humor, hög status ;-) lågt igen sorry. Fr mkt fritid.
Chill out!

American Eagle Jackor.

Publicerad 2012-01-04 15:41:10 i Allmänt,

Min vän vill sälja sina två helt nya american eagle jackor i storlek M.
Jag  använder i vanliga fall storlek xs-s och de sitter ganska ok ändå.
Den svarta jackan är mera som en medium i storleken.
Well hojta till vid intresse. 1500 vill hon ha för båda.

Kahwe sugen!

Publicerad 2012-01-04 09:59:40 i Allmänt,

E så Dolce Gusto kaffesugen! Men jag e så värdelös vad gäller att handla kapslar till min apparat. Jag glömmer. Numera finns det ju till och med i vanliga mataffärer, men jag lyckas glömma köpa med mig kapslar iaf.
Mitt Minne är likamed noll i vissa situationer.



Får bli en God latte från Järna idag istället.

Hey.

Afrogirl.

Publicerad 2012-01-02 23:49:49 i Allmänt,

Charlize har så fantastiskt fint hår,stort, mörkt mjukt och sammetslent! Tur att hon har en mamma som sköter om det så bra! Tack för idag tjejor. <3

Bildbomb utan dess like!

Publicerad 2012-01-02 11:28:10 i Allmänt,

Jul i Järna.



Fantastiska mamman!

Super naturligt leende!  lovar.. ;-)

Ingen Jul utan triss.. ?


Alina fick otroligt många fina presenter, bl a en jätte vacker dockvagga i trä från Solåkra.




Julen hos Antoinette, där hon hade tillagat all mat själv! Eloge till henne!


Alina blev rädd för tomten i början, fast efteråt förklarade hon att hon grät för att hon "hade ont i handen". - Smart tjej!


Här har ni den stolta tjejen med sin otroligt efterlängtade sparkcykel.


I Mellandagarna har vi bla spelat.


Charader


& Lekt


vi hann även med ett besök till VC då vi ville utesluta halsfluss på barnen. Måste vara friska inför Chileresan.

I mellandagarna har vi också firat underbara Morfar som blev hela 56år gammal..

MAMMA var som vanligt den perfekA värdinnan och lagade till perfekt mat!!


När man går på kalas så måste man också få klä upp sig lite.

Lionel tog det på största allvar!

Någon dag Hann vi med lite Skärholmen centrum också, det var GALET speciellt när man har två barn med sig.

Sen kom nyår.

och även NYÅR innebär såklart MAT!


Här pågick grillning av bla kebab och kyckling..




En otroligt underhållen Sandra. BTW Vissa av bilderna är tagna från www.sandorabanadora.blogg.se
Min mobil är för det mesta urladda så mina bilder blir värdelösa.

Fina kusinerna.


Svägerska och svärmor - vackra kvinnor.


Här var klockan 10 minuter i 12 och lilla Alina gjorde sig redo för 12 slaget. Lillstrumpan somnade runt 2 på natten och vaknade före klockan 8. Så igår var det verkligen en given dag att BARA orka med "slappning"!

Haft det fantastiskt bra under jul och nyår med MYCKET god mat, bästa sällskapet och såklart kärlek!

Ja som ni fick se så har det handlat om kopiösa mängder mat, känns som att jag skulle behöva springa 2 dygn i sträck för att förbränna allt som vi lyckats proppa i oss.
Hela våran kyl är fullproppad med rester från nyår... någon som vill komma och hjälpa oss att förtära allt?

Nu ska vi till Katja.

Hey!











Pj.

Publicerad 2012-01-01 23:13:49 i Allmänt,

Gått runt i pyjamas exakt hela dagen. Skönt att natten äntligen kommit till oss igen. Imorgon hoppas jag på massa energi, då vi ska åka och träffa tjejerna bukenya. God natt.

Nya året är här.

Publicerad 2012-01-01 17:08:48 i Allmänt,

Oj vad tiden rullar på. Minns när vi firade in 2000- talet. Känns som, absolut inte igår men det känns absolut inte som 12 år sedan heller... Fy nää nu ska jag inte tänka på hur många år det är som passerat, har redan åldersnoja så det räcker. Näh min tanke nu var att önska.er ett gott nytt år och tacka våra familjer för allt. Bilder lägger jag upp i framtiden. Nu chilla vidare..

Om

Min profilbild

Miss Milki

Jag är FRU, MAMMA, tjurig, glad,trött,ARGH,Förbannad, Trevlig, SNYGG, Het, Ful, Fet men framförallt jävligt GRYM! Jag skriver om det förflutna, om det goda, om det onda, om glädje och om sorg,,,allt..förskönar ingenting och jag e oftast bara ärlig i mina inlägg;). I vilket fall som helst så är vi familjen du vill veta allt om, och det får du (nästan)...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela