Milki´s!

Gammal som gatan! ...och satan!

Publicerad 2012-08-31 12:13:00 i Allmänt,

Igår blev jag misstagen för att vara mamma till en 16 årig tjej! Hallå???!! 
Jag har typ alltid känt mig som 16(!) men jag har dock aldrig sett mig som 38+!!
ÅÅå.. mitt hjärta dog lite grann, och jag kunde rikigt känna hur ännu ett grått hårstrå trängde sig igenom skallen på mig...
 
 
Goodbye YOUTH!!

Onsdag.

Publicerad 2012-08-29 20:12:35 i Allmänt,

Idag var vi till vårdcentralen och tog ett infektionsprov på Lionel, då han trots Antibiotika behandling i 4 dygn fortfarande har feber (och kräkts en gång). De tog också ett urinprov för att utesluta urinvägsinfektion.
Alla prover såg bra ut, så det enda läkaren kunde komma fram till var att Lionel oturligt nog lider av öroninflammation, halsfluss och virusinfektion. Stackars bebis. Tur  att han trots sina åkommor är en glad & pigg bebis.
 
 
Linda kan konstatera det. Tack för sällskapet.
(Fick sitt allra första "baraförduvarsåduktigklistermärke)
 
 
 

 

Myskväll med en mystjej.

Publicerad 2012-08-28 21:17:31 i Allmänt,

Haft en så där riktigt bra dag idag.
Har inte gjort något speciellt alls utan allt har bara flytit på som det ska och allt har bara varit superbra!
 
Skickade precis prinsessan i säng efter att ha haft en mysig myskväll med henne. Bara hon och jag. (Jimmy är iväg och Lionel sover).
 
Tidigare idag så tog jag mig en PW och det är ju fantastiskt - som medicin för själen!
 


Nu ska jag hoppa i ett bad!
 
xoxo

God förmiddag!

Publicerad 2012-08-28 10:58:38 i Allmänt,

Mor & far har idag tagit sitt pick och pack och dragit iväg till SOLEN, de ska vara borta en hel vecka och jag hoppas verkligen att de tar vara på den tiden och njuter fullt ut, för det förtjänar de så extremt mycket!
 
Ha en fantastisk resa!

Den där Alina Milki ni vet...

Publicerad 2012-08-27 21:13:20 i Allmänt,

Tror ni att hon är en liten ängel eller en liten inte ängel?
 
Jag kan berätta för er att hon är en liten inte ängel! Hon är ett riktigt litet busfrö som tillsammans med sina dagisvänner fick för sig att klippa håret idag. - Jag hade nästan väntat på att denna dag skulle komma så jag skrattade först för att sedan bli allvarlig och tala om för henne att man inte bör leka med saxar.
Dubbla budskap?
Ja sån e jag!
 
 
 
 
 
 

Helgen.

Publicerad 2012-08-27 19:24:00 i Allmänt,

I lördags fick vi besöka akuten med Lionel som fick det jobbigt med andningen. Väl på akuten blev han välomhändertagen av sjuksköterskor och läkare.
Han fick inhalera mediciner som hjälpte till att öppna upp luftvägarna och så fick han även febernedsättande. Efter det blev han genast lite bättre. Personalen kunde dock inte riktigt enas om det var förkylningsastma eller feber stånka som han drabbats av. Något de däremot kunde fastställa var att han hade fått dubbelsidig öroninflammation samt halsfluss.- Det förklarar de sömnlösa nätterna..stackars bebis, vi som hela tiden trott att de jobbiga nätterna berodde på tandsprickning. Men icke. Nu får han iaf "äta" antibiotika 10 dagar framåt. Ett litet helvete att få honom att dricka det bara...
 
 
Helt slut.
Men Idag mår han mycket bättre tack och lov!
 
 
 
 

Åkers-Yran.

Publicerad 2012-08-23 22:18:46 i Allmänt,

Åkerstyckebruk hela långa dagen.
Haft en fin dag tillsammans med familjen Leal-Svensson i Åkers.
Vi promenerade till mataffären, åt glass, ritade och så åt vi Carlas snuskigt goda tonfisksallad - alltså den är verkligen snuskigt god! Jag fick till och med hota Alina med att hon inte skulle få äta Carlas sallad om hon inte åt upp sin mat först... svish sa det och hon hade tömt sin tallrik så två röda och stod redo för att få den fylld med sallad! Ond mor som hotar? Ja sån e jag, men det funkar...
 
Alina åt rödlöken som Spagetti! EEh hallå(!!) Alina blir i vanliga fall, illamående om hon hittar en liten lökbit i maten(som vi tillagar)...
 
Tack för idag Åkers.
 
Bildbevis på att jag har "tågat" idag.
 
 
Ps. Vad är det med folk som bara MÅSTE släppa sig på offentliga platser i dessutom små & trånga,  utrymmen?! Usch!

Datatid.

Publicerad 2012-08-23 11:15:00 i Allmänt,

Datorn tar alldeles för mycket av min dyrbara tid! 
Kan inte slita mig. Har börjat plocka fram saker från vinden (passar på när barnen inte är hemma) som behöver säljas bort eller skänkas bort! 
Jag har hittat massor som bara MÅSTE BORT!
 
Så nu ska jag slänga i mig frukost sedan måste jag börja dra mig mot stationen för att ta TÅGET till Järna.
TÅGET liksom.... *suck
Hoppas jag hittar hörlurar.
 
Hej då.
 
Ps. Jimmy kommer Mörda mig långsamt när han får se röran jag ställt till med hemma. Tur att jag ska till Carla först, hinner leva lite längre då.. :-D *nöjd tjej 27 år.
 
 

Järna.

Publicerad 2012-08-22 14:38:47 i Allmänt,

Befinner mig i Järna just nu.
Är här och lämnar barnen till mina föräldrar som DESPERAT vill se efter sina vilda barnbarn. Jag gråter av separationsångest. eller inte så mkt.

Eftersom de är så desperata så passar vi på att dra och käka middag i stan ett gäng och därefter blir det biobesök.

Mys hos mor & far.

Nu ska jag hem och byta gardiner.

En blöthistoria.

Publicerad 2012-08-21 13:42:00 i Allmänt,

Lejonet i sina allra första gummistövlar! Lyckan är total!
Helt underbart att se sin lille hjulbente man i ett par gummistövlar!
 
Nu är det bara regnstället som saknas...
 

Hej sommar 2012!

Publicerad 2012-08-20 21:23:00 i Allmänt,

Att jag försökte komma i form till beach 2012 under våren var ju så onödigt! De timmarna som jag spenderade på gymmet hade jag lika väl kunnat spendera hemma framför en bra film med massa onyttigt strunt ist! För inte fasiken har jag besökt stranden mer än 3 gånger i år, och de stränderna jag har besökt har varit fullsatta med mammor som suttit och gottat sig alldeles för mkt (inget illa menat men önskar att jag hade gjort detsamma liksom)... Detta har varit den sämsta sommarn hittils - Om man ser till vädret.
 
 Men men tänkte dra en liten sommaruppdatering.
Eftersom Jimmy inte haft semester i sommar så har vi endast gjort några helgutflykter.
Vi har besökt ALV (Astrid Lindgrens Värld), vi har även varit till Mumindalen i Åbo (som inte alls var lika bra som ALV dock så var det super vackert och rogivande).
Vi har myst i Västerås, varit i Järna x flera, hågelbyparken har besökts flitigt, bröllop och utgång/ar är icke heller att förglömma. Vi har  Faktiskt trots det "dåliga" vädret haft en riktigt fin sommar.
 
Snart börjar dock allvaret igen. Jag börjar snart jobba mina 75% vilket i sig innebär att min lilleman då ska börja dagis. Ska jag vara ärlig så känns det inte ett dugg roligt för mig då jag sedan länge bestämt att Lille Lejonet får bli min siste kid.
Så aldrig igen ska jag vara mammaledig, aldrig igen ska jag amma ett barn (SÅ JÄKLA SKÖNT), kommer aldrig mer liksom genomgå en förlossning ( asså detta blir ju bara bättre och bättre), kommer aldrig heller behöva vakna 700ggr/ natt pga en otröstlig bebis.
 
Så ja det känns lite bättre nu ändå. Jag undrar varför? Nej då helt ärligt så kommer jag sakna bebistiden och allt som rör den. Men jag ser framemot allt som komma skall.
 
Slänger in några "få" bilder, sedan ska jag gå och pussas med min karl ( Nu ljög jag, tänkte faktiskt gå och  hångla med Nutellan).
 
Ses snart igen.
 
 
 
I went from this crazybitch... to this crazy bitch.
Västerås - Gurkornas stad.. jag vill flytta till dig!
Klistermärks sjukan - extremt ovanlig sjuka.
 
 
 
 Ps. Shit fan.. vad hände med.. "säg aldrig - ALDRIG".
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Miss Milki

Jag är FRU, MAMMA, tjurig, glad,trött,ARGH,Förbannad, Trevlig, SNYGG, Het, Ful, Fet men framförallt jävligt GRYM! Jag skriver om det förflutna, om det goda, om det onda, om glädje och om sorg,,,allt..förskönar ingenting och jag e oftast bara ärlig i mina inlägg;). I vilket fall som helst så är vi familjen du vill veta allt om, och det får du (nästan)...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela