Milki´s!

En dag.

Publicerad 2011-11-30 00:14:49 i Allmänt,

En natt och två dagar i Järna! Hur skönt som helst. Vilat, friskat på mig (ja jag har varit sjuklig), och återigen vilat. Det var som sagt hur skönt och bra som helst, mamma o pappa e ju så jäkla bäst! Men jag måste erkänna att det såklart är skönt att ligga i sin alldeles egna säng igen, kuddarna skulle jag vilja slänga långt bort åt ett betydligt varmare ställe, för de e hemska och vi borde gjort oss av med de för längesedan! Men då vet ni det, nu ska ni få veta en till sak, nämligen att - Imorgon så känner jag mig sugen på att hitta på nåt, åka in till stan och träffa någon eller till Södertälje och ta en fika kanske. Någon som känner sig sugen på att träffas? Någon? Hallå? Nää.. skitsamma. Äh sova var det! God natt..

Nätshopping.

Publicerad 2011-11-29 00:45:33 i Allmänt,

Här sitter jag hemma hos mor och far i lilla Järna. Barnen sover för längesen och jag sitter här. Jag sitter här med datorn i knäna och surfar, jag surfar omkring och letar efter något... jag letar inte efter något specifikt ens.. utan jag e bara super sugen på att shoppa NÅGOT, vad som helst från nätet vad som helst. Jag vill shoppa lite roliga nappflaskor till Lionel, kläder till Alina, skor och väSKOR till mig! Men jag får INTE! Jag måste fan hålla mig. Julen är snart här och nyår och födelsedagar hit och dit och sedan kommer Chile resan mitt i Januari - fattigaste månaden på året!
Så jag ska försöka hålla tillbaka shoppingsuget och kanske passa på att sova istället.
Fast jag e ju sjukt pigg nu eftersom jag fick sova hela två timmar i eftermiddags och så har jag precis pumpat lite socker i blodet.

Hmm..En tvåtimmars vila under dagen, mammas mat och surfa runt på natten... Känner mig som en tonåring igen passande nog så är jag även iklädd i en gul & blå hood också! Yeah!







Jag älskar julen.

Publicerad 2011-11-27 16:16:24 i Allmänt,

Julmusik och pynt ger mig bra energi.
Jag har alltid älskat julen och allt vad det innebär.
De flesta säger att julen är för barnen, men vet ni då kan jag klassa mig som ett barn! För jag tror att jag njuter minst lika mycket av julen som barnen gör.
För mig handlar julen om familjen, värme och kärlek. Tyvärr så kommer jag aldrig sluta sakna min bror och under högtider är det såklart som svårast speciellt julen. Sorgligt.
Men jag är så tacksam över att ha två fina barn som gör allt det svåra så mycket lättare.





Nu ska vi baka lite pepparkakor och adventsmysa.


xoxo

Julmarknad i fruängen.

Publicerad 2011-11-25 23:45:34 i Allmänt,

Julmarknad i fruängen. Jag tog mig dit alldeles själv med barnen. Gick ju hur bra som helst! Hemvägen var tyvärr ingen höjdare.. men nu var det ju inte det negativa vi skulle fokusera på.. utan nu ska vi ju hylla det positiva! Alle var iaf överlycklig, hon fick åka karamell, äta upp en hel chokladtomte (trots hennes laktosintolerans) och så valde hon en sån stickad jordgubbsmössa till sig själv. Så lycklig var bara förnamnet , men bäst av allt var nog ändå att jultomten bjöd henne på pepparkaka. Men en sak ska ni veta Min Alina är inte helt lättlurad. På hemvägen så säger hon - men mamma, det såg ut som en kille där under, inte som jultomten... Hmm.. vad säger man då. Efter marknaden så fick jag för mig att göra pizza, blev så sjukt sugen på det då carla snackade om det igår. Slängde iaf ihop en pizza med Alinas hjälp samtidigt som mamma och pappa tog hand om Mr bortskämd. Blev riktigt god! Nu är jag lagom slut Tack för denna dag. God natt.

Hos Carlita.

Publicerad 2011-11-24 23:25:15 i Allmänt,

Haft en mysigt dag med barnen hemma hos Carlson i Norrland..typ. En bit att ta sig till Åkerstyckebruk kan man lungt säga, men det går snabbare och snabbare att ta sig dit för varje gång iaf. :D

Familjen Quadria.

Publicerad 2011-11-23 22:52:01 i Allmänt,



Efter Jobbet åkte vi hem till familjen Quadria för lite middag och mys.
Pojkarna kysstes och slogs.. eller vänta nu, pojkarna kysstes och Daniar slogs.. ;-)
Herregud innan idag så tyckte jag att Lionel var crazy och vild. From nu så ser jag Lionel som en liten lugn pojke.
Det skiljer 8 dagar på våra pojkar men Daniar han är helvild! Han har energi för ett helt fotbollslag och krälar sig fram som en tapper soldat, medan Lionel mest sitter i sin lilla värld och biter/suger på allt!
Det är så underbart att se hur pojkarna utvecklas.

Känns som att det inte alls var så längesedan som vi stod och jämförde magar, nu står vi liksom och jämför våra ungar på 6 månader! Tiden går fort! Jag måste påminna mig lite oftare om att fånga dagen, gör det du också!



Tack Ala & Jonas för god mat och trevligt sällskap!

Puss& Kram

Så nu var det gjort.

Publicerad 2011-11-23 21:27:14 i Allmänt,

Varit och hälsat på jobbet äntligen.
Var ordentligt kul att träffa vissa!:-)
Men jag kände dock mest att jag ville...


...

Fasiken vad jag ska njuta till max av mammaledigheten som jag har kvar!

Puss kram.

Go go!

Publicerad 2011-11-23 11:36:32 i Allmänt,


Så nu har vi också införskaffat en gåstol till den lille.
Vi hade faktiskt hela två stycken förr, som var Alinas men jag gjorde misstaget att förvara Alinas babysaker i min pappas garage. För att förra sommarn fick Papp aoch min bror ryck och körde i stortsett allt som fanns i garaget till tippen. mhh.. med följde Alinas gåstolar. hmfffp....!!
Så nu var det bara att köpa sig en ny dock inte en helt ny utan Lionel fick såklart nöja sig med en BEGAGNAD, och vet ni vad han gillade den.. guud vilken tur! ;-)

Nu måste jag göra mig iordning. Ska till jobbet en sväng..så där 1/2år senare :-D.

Hej.

Stolthet.

Publicerad 2011-11-22 14:32:53 i Allmänt,

Hur stolt jag än må vara över mina barn, så får jag ibland lust att skicka tillbaka de till dit de kom ifrån...känns som att det skulle vara mindre smärtsamt än deras grin, gnäll och trots.. ;-)

Alina är inne i en sån extremt trotsig period, om något inte passar fröken så får hon utbrott.
På det, så har vi en liten lillebror som har ett enormt mammabehov och det är innebär alltså att han inte kan ligga och underhålla sig själv i mer än ett par få minuter.
Är han ensam en minut för länge så blir han genast ledsen.
Så då kan ni kanske tänka er hur det ser ut när Alina bestämmer sig för att plötsligt få ett utbrott. Jag måste då handskas med henne på ett bra och pedagoiskt sätt medan Lionel grinar för full hals...och saken blir inte bättre av att jag är en ganska så hetlevrad människa så att vara pedagogisk och lugn mitt i all stress håller ungefär 2 minuter sen är min stubin förbrukad.

Jag har konstant dåligt samvete! Brukar få dåligt samvete för allt och jag ångrar också ofta det mesta.
Men sån är jag. Nu börjar jag exempelvis redan ångra att jag sitter framför datorn istället för att göra lite nytta.. Ja ni märker ju.

I framtiden så kommer jag också sitta och läsa det här och ångra  att jag inte tog vara på tiden med barnen bättre istället för att klaga så mkt. MEN jag e ju för fasiken bara människa! Det ser ju såklart inte ut så här varje dag!

Nu ska jag ta hand om barnen och mig själv!

Over and out!


Gulaschsoppa & Wienerbröd.

Publicerad 2011-11-21 17:37:38 i Allmänt,

Idag blev det Gulaschsoppa & Wienerbröd till lunch hemma hos Vickan & Robban.
SOM jag suktat efter att äta wienerbröd. Det har sutitt i från då jag var och fikade med Stina i Fredags. Jag borde ju egentligen ha valt att käka en redan då, men nej! Jag är en sån människa som alltid bestämmer mig för att äta något annat i sista stund, och då blir det alltså så att suget efter den där himlans bullen eller som nu då Wienerbrödet alltid ligger kvar i mina tankar, tills jag till slut får i mig en.
Så nu vet ni det också.


På denna bild kan vi alltså beskåda två pojkar i sparkdräkter. En stor och en liten.
Kan inte bestämma mig för vem som passar bäst i en.



wiiiiiiiiiiiinöööörbread!

Vickan och lajon.


Efter besöket hos familjen Szorath så var jag på utvecklingssamtal på Alinas förskola.
Kommer inte berätta om det mer än att jag har en så jäkla fantastiskt underbar unge!
punkt slut. Mamma är stolt!

Fiskpinnar nu då.

God kväll.

Bull(e) shit...

Publicerad 2011-11-19 20:06:26 i Allmänt,

Tack Krill & Toni för de Goa bullarna.. Men jag har redan tryck i mig 3 och är sugen på en 4:e... Not so värrry Good om jag ska va fit till Chile resan..... Haaaaaaaa!

Mor och far kom som vanligt som små räddande änglar.

Publicerad 2011-11-19 12:29:26 i Allmänt,

Jag har sovit som en vampyr de senaste nätterna, alltså...inget alls. Det resulterade i en trött och lättirriterad tvåbarnsmor. Saken blev inte bättre av att Lionel blev sjuk. Igår em kände jag hur min sista droppe energi höll på att förbrukas och just i den stunden ringer mina föräldrar och säger att de är på väg till oss... Vilken lycka! Mamma lagade mat, pappa och Ricardo var med barnen, jag hjälpte mamma i köket lite grann. Vi åt fantastiskt god mat och sedan så följde Alina med mormor och morfar till Järna. Inatt vaknade Lejonet en gång, en ganska lång gång men ändå BARA EN endaste gång, det är stor skillnad om man tänker på att han brukar vakna varannan timme - MINST! Sedan sov vi till 9!!!Hallå 9!! Sjukt länge! Så nu e vi utvilade, ska försöka ta oss en sväng till stan, sedan hämta lillsessan. puss kram

Ursäkta mig. Jag ljög.

Publicerad 2011-11-16 17:49:33 i Allmänt,

Jag kom på mig själv med att ljuga i det tidigare inlägget.
Jag har visst sunkat ner mig. Det slog mig när jag skulle gå och hämta Alina från dagis.
DEt första jag drar påmig när jag ska ut är Jimmys jacka, den sitter ju inte direkt som handen i e handsken. Den sitter snarare som en liten hand i en för stor handske... ungefär så.
Och kan ni se vad jag har för färg på mina vantar?! Jo LILA! Jag har en gräslig lilafärg på vantarna.
Så hela min look var alltså -> Mina fatpants som är hängiga och inte särskilt vackra -> Jimmys för stora jacka. -> SLITNA uggs och LILA vantar!
Joo jag har ta mig tusan sunkat ner mig...



MEN jag har iaf inte på mig min makes T-shirtar och för stora Bruna manschesterbyxor.........ÄN!

Nej... jag vet fortf inte hur manschester stavas... men ni fattar.


Mössa och fatpants.

Publicerad 2011-11-16 10:29:30 i Allmänt,


Mössa idag då.. inte likt mig! Jag har alltid känt mig obekväm i mössor.. Ska jag vara ärlig så har jag alltid avskytt mössor bara för att det får mitt huvud att se ÄNNU större ut. Men nu känns det som att jag hellre väljer bekvämlighet framför skönhet när det gäller mössor! Var ju sjukt skönt att inte behöva frysa om öronen, ni borde testa! ;-) Dock så kommer jag aldrig bli en ovårdad mamma iklädd i för stora manchester(hur det nu stavas?) byxor och makens T-shirts... usch!

Fatpantsen -> hängiga och förstora -> finally.

Baj!

Hjälp mig!

Publicerad 2011-11-15 11:21:48 i Allmänt,

Tro mig.. jag vet av ren fakta att det är fler än en som läser min blogg. Så nu vill jag att ni hjälper mig! Jag har nämligen hår issues. Vad ska jag göra med mitt HÅR?
Jag funderar på att ljusa upp och klippa det i en slags BOB frisyr fast i en lite längre variant det skulle vara så snyggt att ha så i Chile när vi åker dit i JANUARI wiee, eller så jag kan också tänka mig att gå lite wild and crazy och lägga i en röd/orange färg.. ELLER.. så kan jag också låta mina stripor hänga ner och bara färga det svart igen, eller så kan jag också klippa upp striporna och ha en lång mörk bob.
Vad säger ni?!!
Dock så vet jag att jag inte ens borde röra mitt hår eftersom att min hårbotten gör så där äckligt ONT och för att jag tappar hår som en fällande katta (Ja amningens gosiga fördelar). Men hallå, man lever bara en gång och jag känner mig som en överkörd, uttorkad grävling just nu.
Jaaa ni ser ju..


...




Sah! Whatya say?

Tack på förhand!

Månadens happening här i Riksten.

Publicerad 2011-11-14 18:09:43 i Allmänt,

Fartkontroll precis utanför oss.. Såg ca en kvart av "händelsen". Under den kvarten fick 3 böter och 1 saknade körkort och fick därför snällt följa med polisen. Sen var den kontrollen över... Åh det var väl det... Fler såna här kontroller efterlyses. Vill så hemskt gärna att en vit Volvo som brukar bränna förbi i 120 ska åka dit.. Den dagen den lyckan. :-)

Här ligger vi...

Publicerad 2011-11-13 23:55:04 i Allmänt,

Här ligger vi alltså med en mini köttbulle emellan oss. Vi tänkte att inatt så ska vi passa på att njuta av bebistiden som bara tycks svischa förbi. Så här ligger vi alltså nu och suger i oss en massa Lionel ångor.. Känns dock lite orättvist mot lillkorvan, men hon brukar ha en tendens till att glida in till oss under natten iaf så varför skulle denna natt bli annorlunda? Jag ligger nästan och hoppas på att hon ska komma typ nu så jag kan få krama om henne också... Annars så vill jag bara tacka för denna härliga söndag som vi haft och hoppas att alla ni andra haft det minst lika bra som oss. Puss o kärlek. God natt.

Våran pappa..

Publicerad 2011-11-13 17:58:02 i Allmänt,


Våran far är en kämpe utan dess like...
Han är en man att se upp till. När vi var små fick vi alltid höra om saker som han varit med om under exempelvis statskuppen i Chile och även om andra äventyr. Saker han berättar om är saker som man bara läser om i böcker och ser i filmer..otroligt.
Älskar dig pappa! I mina ögon är du den största mannen som någonsin existerat.


Farsdag firande hos Rana.

Publicerad 2011-11-13 16:17:58 i Allmänt,

Allr firas med mat, mat och mat.

Vi är nu redo att bokstavligt talat rulla vidare till Järna.

Glad farsdag till alla pappor därute. framför allt till mina barns pappa och såklart till min egna lilla pappa! <3 Älskar dig så himla mycket, ord går inte att förklara. Jag e så tacksam över att få vara din dotter. <3 Te amo.

Lite spyor i munnen har ju ingen dött av...

Publicerad 2011-11-12 13:34:53 i Allmänt,

Så varför skulle jag göra det? Jo Lajonel fick för sig att kräkas lite sur ersättning rakt in i min mun för en stund sen.. Det smakade inte maltesers precis... Nu ska ja försöka motivera mig själv till att ta tag i saker och även ta oss ut en stund i den alldeles för friska luften. Idag SKA utemöblerna IN! Hej.

WF träsket.

Publicerad 2011-11-10 22:22:31 i Allmänt,

Det var bättre förr! Ikväll gick vi och la oss kl halv nio pga extrem trötthet.. tre fjärdedelar av familjen har lyckats somna medan den sista fjärdedelen ligger och spelar WF! Sjukt kan verkligen inte slita MIG trots att jag känner hur min kropp riktigt skriker efter lite sömn. Men jag ska ta tag i MIG själv nu, men det får faktiskt vara lite så här när man e ny i Android världen. Slänger upp en bild. Spelar några ord, sen lovar jag att vara snäll mot mig själv och sova.

Bebisträff, presenter och lite nytt.

Publicerad 2011-11-08 20:44:08 i Allmänt,

Idag träffade vi ÄNTLIGEN Ala och hennes "lille" Daniar igen, herregud han är en vecka äldre än L och ser ut att vara 5 månader äldre! Det har iaf gått 2 hela månader och några veckor sedan vi sist träffades! Vi drack som vanligt våra "lataays" på vårat favvo ställe, där man både kan prata i lung och ro men samtidigt ha full koll på omgivningen :-D bästa bästa!

Slänger upp några bilder på pojkarna, fina presenterna som Lionel fick av Daniar och även lite små shopping som jag hann med.. *suck*



Gosungar!

Super fina presenter! Ni hade verkligen INTE behövt ge oss detta men både Jimmy och jag är mkt tacksamma!
Flaskorna var GREAT! Hade faktiskt tänkt inhandla större flaskor denna vecka så nu slapp man det!
Super tack för allt!


Shoppade lite sommarREA kläder till Lionel från Lindex, "suupernödvändigt", aja vi ska ju faktiskt till Chile i Januari och då behöver man sommarkläder så det är en mkt bra ursäkt tycker jag! (Jimmy behöver dock inget veta). Men ärligt! Priserna var bra och vem kan motstå randiga fina tröjor och super snygga vita haremsbyxor? Nää, tänkte väl det.. L, kommer vara en liten heting i Chilayy!






I <3 Indiska, say no more!

Godkväll!

Bilder.

Publicerad 2011-11-07 21:15:18 i Allmänt,

I Lördags när vi var med korvarna på lekslottet.
Alina hade så kul!
När vi skulle lämna stället så gick Alina fram och köpte sin första ballong alldeles själv. Vi stod typ 5 meter ifrån och kollade på henne. Tjejen i kassan frågade om hon hade varit med på något av kalasen som hölls där samtidigt som vi var där, hennes svar blev nej och så räckte hon fram femman hon fick också välja färg.
När hon kom fram till oss så var hon så stolt och berättade om vad tjejen hade sagt. Så Jäkla fin min stumpa.


Min lilla sumobrottare. Haha!


Hon finns där i någonstans.. ;-)
Även Jag tänkte dra på mig dräkten , MEN det var på tok för mycket människor där så jag hoppade det och tvingade på Alina dräkten istället. ;-)





Idag var vi över hos Stina och fikade med grannarna brevid oss. Grannsämjan måste ju underhållas på något sätt, finns de nå bättre sätt än kaffe, kakor och snack? Nop! 

Stina bjöd på husrum och kaffe och jag på bullar och kakor. Bra sammarbete.


Nu sover bådakorvarna, så nu ska jag göra några situps sen plocka fram frön och bänka mig framför Mitt feta tjockasyryoyo bröllis.




Godkväll!

Vilken dag!

Publicerad 2011-11-04 22:55:17 i Allmänt,

Dagen började väldigt tung med massa sorg och saknad när vi var på Patricias begravning.

Därför var det underbart att Carla & Jenni kom med sina barn och lyfte upp resten av dagen!

Härligt!

Annars så vill/MÅSTE jag skryta med att jag har för andra dagen i rad varit en sån där riktig hemmafru och lagat mat till oss! Nu låter det som att jag aldrig gör det men skillnaden de här gångerna var att det blev arabiskt! Jag har aldrig tidigare lagat arabisk mat helt själv jag har liksom alltid bara "hjälpt till", det har liksom inte funnits i mitt intresse då jag e för rädd för att göra fel och för att få dålig kritik.

Men IGÅR sket jag i det fullständigt och lyckades faktiskt skit bra. Jimmy gav mig godkänt.
Jag gav mig på att laga den rätten som Viktoria och Laurence tillagade i "Mitt stora feta syrianska bröllop", visst det var ingen svår rätt men det var bra att börja med! ;-)

Andra rätten innehöll Okra, även denna gången fick jag godkänt. Fast inte på riset, den blev halvgrötig och halv hård.. ALLTSÅ jag HATAR att laga ris.. för jag får aldrig till det. Så i framtiden får Jimmy fortsätta med sitt braiga risjobb. :-D
Och såklart så fotade jag INGENTING idag men det gjorde Jenni. Så fort hon lägger upp bilderna på sin blogg så snor jag de.

Men jag tänkte iaf bjuda er på maträtten från igår .. så ni tror på mig ;-).




God natt!




Om

Min profilbild

Miss Milki

Jag är FRU, MAMMA, tjurig, glad,trött,ARGH,Förbannad, Trevlig, SNYGG, Het, Ful, Fet men framförallt jävligt GRYM! Jag skriver om det förflutna, om det goda, om det onda, om glädje och om sorg,,,allt..förskönar ingenting och jag e oftast bara ärlig i mina inlägg;). I vilket fall som helst så är vi familjen du vill veta allt om, och det får du (nästan)...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela