Milki´s!

Hjälp mig!

Publicerad 2011-11-15 11:21:48 i Allmänt,

Tro mig.. jag vet av ren fakta att det är fler än en som läser min blogg. Så nu vill jag att ni hjälper mig! Jag har nämligen hår issues. Vad ska jag göra med mitt HÅR?
Jag funderar på att ljusa upp och klippa det i en slags BOB frisyr fast i en lite längre variant det skulle vara så snyggt att ha så i Chile när vi åker dit i JANUARI wiee, eller så jag kan också tänka mig att gå lite wild and crazy och lägga i en röd/orange färg.. ELLER.. så kan jag också låta mina stripor hänga ner och bara färga det svart igen, eller så kan jag också klippa upp striporna och ha en lång mörk bob.
Vad säger ni?!!
Dock så vet jag att jag inte ens borde röra mitt hår eftersom att min hårbotten gör så där äckligt ONT och för att jag tappar hår som en fällande katta (Ja amningens gosiga fördelar). Men hallå, man lever bara en gång och jag känner mig som en överkörd, uttorkad grävling just nu.
Jaaa ni ser ju..


...




Sah! Whatya say?

Tack på förhand!

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-11-15 17:23:07

Rihanna!

Postat av: stina

Publicerad 2011-11-15 19:42:37

eftersom jag skulle döda (typ) för att få långt hår själv så tycker ju inte jag att du ska klippa dig kort. å andra sidan är det ju ditt hår vi snackar om nu :) frisyren på sista bilde skulle klä dig grymt men jag tycker även det skulle vara fint att ha kvar längden med ljusa upp det ordentligt :)

Postat av: Lollo

Publicerad 2011-11-15 21:17:54

Jag vet. Börja med en lång bob med en toning. Så jävla sexig du blir då:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Miss Milki

Jag är FRU, MAMMA, tjurig, glad,trött,ARGH,Förbannad, Trevlig, SNYGG, Het, Ful, Fet men framförallt jävligt GRYM! Jag skriver om det förflutna, om det goda, om det onda, om glädje och om sorg,,,allt..förskönar ingenting och jag e oftast bara ärlig i mina inlägg;). I vilket fall som helst så är vi familjen du vill veta allt om, och det får du (nästan)...

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela