Milki´s!

Sjuka.

Publicerad 2012-03-30 16:25:21 i Allmänt,

Tajmingen kunde inte varit sämre. Inatt blev båda barnen sjuka - kräksjuka! Synd är det alltså om oss allihopa nu! Mest synd är.det om lilla Alina som ligger utslagen på soffan med 39.5graders feber... Får nog bli ett tidigt avslut på denna fredag..

Fint är att..

Publicerad 2012-03-29 12:10:31 i Allmänt,

vakna av sig själv och inte av någon störig väckarklocka eller gråtande barn, att äta frukost i lugn och ro. Att klockan halv elva ha gymdate med sin allra finaste vän... Det är fint! Tack mamma och pappa för att ni ger oss den möjligheten.

Bläh!

Publicerad 2012-03-28 21:17:40 i Allmänt,

Trots att dagen varit skön och relativt lugn så är jag nu slut som artist. Ligger däckad i soffan och ser på Barca - Milan matchen - spännande!<3 Alexis & Lionel Underbara män! GO Barcelona! Barnen är i Järna med morföräldrarna och myse, får alltså sovmorgon imorgon :D Yaay! Någon Mirja där ute som kanske kan tänka sig att gymma sig lite med en stackars sliten liten vit:en tjej dvs mig? Nå för höra efter.. i värsta fall får jag mogna till lite och dra mig till gymmet själv.

Lite shopping...

Publicerad 2012-03-28 20:22:12 i Allmänt,

Hittade några saker till hemmet... Saker som inte ens är nödvändiga, fast samtidigt så kan det ju behövas liksom. Köpte även spetsgardiner från IKEA till vardagsrummet, kommer bli mysigt tror jag, hoppas jag...

Morning!

Publicerad 2012-03-28 09:15:36 i Allmänt,

Planerna för dagen är att mYsa. På fm myser vi hemma och på em myser vi med abuelo och abuela, kommer säkert bli mysigt. Höhö! Mina bebisar är så morgonpigga ska ni veta! Klockan kvart över åtta hade barnen hunnit äta frukost och till och med hunnit bada. 20 över däckade Lionel i vagnen och Alina fastna framför nalle puh. *gäsp...

Lite omvårdnad.

Publicerad 2012-03-27 19:53:25 i Allmänt,

Har nu pussat och gosat barnen godnatt. Så nu ska jag göra sådant som jag typ aldrig tar mig tid till att göra.. så som att noppa ögonbrynen, ta ett bad och raka benen, kommer under tiden passa på att lyssna på en ljudbok :) hoppas den är bra bara... Det låter väl skönt :) God kväll!

Finbesök!

Publicerad 2012-03-27 10:19:48 i Allmänt,

Idag får jag finbesök. Ala & Besse kommer och myser med oss. Till lunch blir det tonfisksallad & vitlöksbröd. Passar det inte så vet de vart papperskorgen är. ;). Idag ska jag försöka njuta av sällskapet och inte springa runt som en förvirrad och stressad servitris. Ha nu en bra dag! Ps....jag saknar Chile lite grann.....:'(

Minipromenad.

Publicerad 2012-03-26 10:07:35 i Allmänt,

Helgen har varit bra den har varit lugnoch skön och med inga som helst måsten.

Idag skickade jag iväg en glad Alina till dagis, varför? -Jo för att de skulle åka skridskor och för att åka skridskor  måste man ta sig dit med buss! Så två roliga aktiviteter väntade!
Själv så tog jag mig en mikropromenad efter att jag lämnat korvan, kan inte gå ordentligt då jag tydligen sträckt baksidan av mitt vänstra ben. Det gör så ont! Menjag ska iaf försöka gymma idag, har slarvat dvs missbrukat för mkt onyttigheter under denna helg. Men men, man måste ju få unna sig. ;-)


Ska försöka få odrning här hemma lite grann sen väntar lunchdejt med maken.

Ha en fin dag!

Moryn

Godnatt.

Publicerad 2012-03-25 00:05:43 i Allmänt,

Söta Linda var här och höll mig (oss) sällskap ikväll. Väldigt mysigt att prata med en 15åring.. skönt att få känna sig lite ung igen, hoppas det är okej att låna lite ungdom av dig ;)! Dock så förundras jag över hur klok och medveten Linda är om allt. Så var inte jag i den åldern. Önskar jag hade varit liiite mer som henne. Det hade gjort mig gott! Jag var så flängig, oseriös och väldigt osäker(tyvärr)! God natt!

Findag.

Publicerad 2012-03-24 18:03:54 i Allmänt,

Trots att dagen har varit känslomässigt jobbig så här vi haft en underbar dag. Vi var till hågelby där vi lekte, fikade och tittade på djuren.. När vi kom hem så passade vi på att grilla, Bora tittade också förbi. Nu har Jimmy åkt iväg för att gå ut med sina arbetskamrater, så nu ska jag passa på att ha lite egentid med Alina medan Lejonet tar en siesta. Hoppas ni får en trevlig helg och glöm inte bort att ta hand om varandra.

Fredag.

Publicerad 2012-03-23 21:34:06 i Allmänt,

Idag har jag fått utbrott på Alina både en och fem gånger. Lillan e sjukt söt men så sjukt trotsig. Förutom att HEN(!!!) VÄGRAR lyssna på mig så här hon nästan "brytit" Lejonets rygg och stoppat en sten i näsan - gulligt! Jag kunde nästan se den där jäkla stegen opereras bort fr hjärnan... Nä nu var jag extrem. När mamma och pappa klev innanför dörren så kunde jag höra en hel kör i mitt huvud sjunga hallelujaaaaa! De tog barnen på promenad så jag iaf fick låga mat i lugn och ro. - lax och mosad potatis... 4 ggn gillt denna vecka. Jag älskar älskar lax. Jag fick även dricka ett glas rött!! Joo alltså i våran familj så kvittar det om det är fisk fågel eller mittemellan... Rödvin passar till allt! Jimmy j och jag passade även på att dra till gymmet en sväng, skönt bar bara vi och två till där. När vi kom hem igen låg barnen och sov och Ricardo satt utan sin mobil i handen - mirakel händer! Nu ska vi käka frön och dricka pepsi max, tydligen gott nuförtiden. Ha en fin helg. Ricardo har återigen målat min sessa till ett monster och sessan har i sin tur målat abuela till en .. jaa.. en fågelskrämma? Xxx

Skönstil 2.

Publicerad 2012-03-22 09:27:22 i Allmänt,

Alina på g till förskolan med sin bebiskatt i famnen. Medan hon är på dagis och Lionel sover så ska jag försöka få ordning på altanen.

Tips!

Publicerad 2012-03-21 20:48:49 i Allmänt,

För att få rent dina fönster behöver du endast - tidningspapper och fönsterputs! De blir riktigt bra. Reslutatet blir dock bäst om du inte har en liten terrorist med kladdiga händer brevid dig.

21/3 helt enkelt.

Publicerad 2012-03-21 10:27:10 i Allmänt,

När jag skulle gå och sova inatt så vaknade Alina och grät.. av vilken orsak? Vet fortfarande inte.. hon är inte så medgörlig när hon vaknar på nätterna.. det är som att hon drömmer men ändå inte.. Efter några lugnande ord så somnade prinsessan gott. Så fort jag la mitt huvud på min förövrigt nya underbara sköna nackkudde, så dröjde det inte länge innan kalsongLio började grina och gnälla.
Blev att jag fick kliva upp x flera innan jag till slut tog över han till våran säng. Jag brukar föredra att pojken sover i sin säng då han rör sig precis hela tiden och hur som helst när han sover. Men tänkte att han kanske kanske skulle sova lungt. Men ICKE!! Det blev värre, fyra var jag uppe med han och tryckte i han en välling. Halv 5 somnade vi igen och klockan sex var han pigg som en lärka!! Mamma är alltså lite mindre pigg idag. Men tacka jesus för solen för den hjälper till att hålla mig vaken. Nu tänkte jag nämligen passa på att skura våra äckliga fönster och städa upp vårat konstant nerstökade hem. Jag får vila när jag ska gymma med Mirja sen.
Hey då! Glöm inte att fånga dagen! ;-)

Aggen är borta.

Publicerad 2012-03-20 22:18:49 i Allmänt,

En främlingsfientlig FB grej fick mig att koka över... Kanske lägger jag upp diskussionen på bloggen imorgon, kanske inte.. vi får se, jag blir så arg över alla fördomsfulla trångsynta människor som finns omkring oss. Men men drog sedan till gymmet och fick loss lite agg - väldigt skönt. Nu ska jag mysa med min invandrar make och hoppas på att han inte skjuter mig eller våldtar mig för det är tydligen så alla invandrare gör - så håll nu tummarna för mig så att jag får vakna helskinnad imorgon.

Klädrace!

Publicerad 2012-03-20 08:33:29 i Allmänt,

Eloge till den som kom med idén! Halv åtta må - fre på barnkanalen. Alina älskar det och jag med! Blir aldrig diskussioner om kläder då!

Se dig för!

Publicerad 2012-03-19 12:22:10 i Allmänt,

Ja ok det är mkt som gör mig arg/irriterad.. men det som gör mig så där lite extra arg är när (vuxna)människor slår upp bildörren på andras bildörrar! Tänk er för snälla! För ni vill väl inte se mig så här arg någon mer gång?!

Bra helg!

Publicerad 2012-03-19 00:15:23 i Allmänt,

Haft en så fin och bra helg med min familj!! Jag är helt slut men jag har försökt dra ut på Söndagen så mycket jag kan så den inte ska tas slut för fort. Men nu måste jag ge upp, ögonlocken känns för tunga. Tack.

Spöken

Publicerad 2012-03-18 15:49:06 i Allmänt,

Jimmy och jag lämnade barnen i min brorsas händer då vi skulle gymma. 2timmar var vi borta. Under den tiden var huset upp och ner och bebisarna hade omvandlats till små spöken. Men roligt hade de haft iaf och välbehållna var de! Tack bror!

Gymline en lördag kväll.

Publicerad 2012-03-17 21:20:18 i Allmänt,

Fick bli lite ryggträning idag, ganska skönt. Speciellt den här ryggövningen! Den kändes.. dvs att jag har grymt otränad rygg... Nu vankas det grill med favorit grannarna o bror! God kväll.

Håååååå <3

Publicerad 2012-03-16 20:24:00 i Allmänt,

När mannen gör ett hjärta av en kycklingfärs så vet man att de e äkta kärlek... Eller... Så har han varit otrogen..jag hoppas på de första ;)

Mongot V.

Publicerad 2012-03-16 16:10:55 i Allmänt,

Mongot Viktoria var här och röjde med barnen. Alina kommer nog somna gott inatt. Vickan e nämligen bäst med barn. Nu har jag bänkat Alle framför datorn och Lionel ligger och tar sig en powernap. När Jimmy kommer hem så har jag lovat Alina att gå till skogen med henne...kommer nog bli mysigt. Vi får hoppas att trotset hållet sig på avstånd då.

Bebis Leah!

Publicerad 2012-03-15 19:53:37 i Allmänt,

Har preci varit på SÖS och gosat med fina lilla Leah och de nyblivna föräldrarna! Roligt att för en gång skull få vara den som besöker! Nu sitter jag i bilen på g hem för att hämta upp mina egna bebisar från världensbästa morföräldrar. Här får ni se bilder på sötisen... Bebisgos på distans alltså.... Blev sugen på att skaffa en till.. fy mig.

God morgon!

Publicerad 2012-03-15 09:29:05 i Allmänt,

Annorlunda att vakna utan varken barn eller man hemma, barnen har övernattat hos mamma & pappa och Jimmy jobbar. Men ska jag vara så där riktigt ärlig så måste jag erkänna att det kändes ganska så skönt! Dock så är det inget jag skulle vilja göra varje dag!
Har iaf fixat mig en god frukost, sett på ett avsnitt av  unga mödrar Danmark (tydligen ok att erkänna sånt nu för tiden om man ser till fb) och klätt på mig träningskläderna!
Tänkte nämligen sätta fart på min kropp genom att ha en liten träningsdejt med Mirja på gymmet en torsdagsmorgon - inte dåligt hörrni!
Näh slutpratat vill jag hinna sola mig lite såmåste jag dra typ nu!
Have a nice day!

Södertälje.

Publicerad 2012-03-14 16:49:44 i Allmänt,

Haft en dejt med mor, dotter & son i Södertälje. Härligt och mysigt och (k)allt!! :D Ikväll blir det barnfritt så Jimmy & madame Jag har bestämt att fixa lite i hemmet och så ska vi försöka gå på BiiJo! Jag får tydligen bestämma film ikväll.... Tips på film .. någon??

Tillökning!

Publicerad 2012-03-14 10:22:20 i Allmänt,

Den lilla familjen på två personer har nu blivit en liten familj på 3. Grattis till Jessica och Christian som idag fick en fin liten flicka!

På gymmet..

Publicerad 2012-03-13 19:34:27 i Allmänt,

Gymmet nu då! Skönt! Tror de bara får bli bröstträning idag dock. Bästa med det här gymmet är att man blir ordentligt motiverad....

Vilka känslor!

Publicerad 2012-03-13 13:41:10 i Allmänt,

Idag ringde jag Kjell Gårdman.
Han är en mycket speciell man för våran familj. Han var den prästen som var med oss under den tyngsta tiden i våra liv, han fanns där för oss och var en riktigt genuin människa med hjärtat på rätt ställe.
Han vigde Jimmy och mig och han döpte även våran fina Alina.
Idag när jag ringde för att fråga om han ville döpa Lionel så visar det sig att han har flyttat 20 mil bort! Jag trodde aldrig att jag skulle reagera så starkt på det.. men när jag la på luren så grät jag floder...
Nu är han kyrkoherde i Norberg!
Hur ska vi nu kunna hitta en lika fin präst.....

I mitt kök!

Publicerad 2012-03-13 09:36:45 i Allmänt,

Har jag det pedantiskt.. inte ett endaste riskorn på hyllan och inte har jag heller knögliga kartonger intrycka i skåpen! Sådant e för lata loosers!
Så här ser det ut innanför mina luckor.

Man får liksom lite lust att slicka på hyllorna för de e så rena (så som jag brukar slickapå mina barnsfingrar efter att de lekt i lera ;-)
Nej ok.. jag erkänner.. this is SO NOT my house.. men jag önskar!
Detta är alltså hemma hos min svägerska. Man blir så glad av att kolla runt i hennes skåp. När det skiner och blänker så fint.
Nu har även Antoinette tagit tag i sitt kök och fixat kakel/mosaik det kommer bli så fint när allt e färdigtorkat! Ser proffsigt ut! (Kan det bero på att tjejen e pedant?) Anyways! Congratulations till ditt nya kök! Super fint!
Idag väntar städning och gym - Svärmor kommer till oss och passar barnen! Super tack!
Så städning var det..Måste städa mycket.. asså ni vet väl att Antoinette har ärvt sin städnoja från någonstans..;-)
Hej då.

Grill!

Publicerad 2012-03-12 18:55:06 i Allmänt,

Måndagen fick även den bjuda på grill.
Lejonet fick dock nöja sig med ris, ärtor, morötter, fisk och en släg av färsk ingefära.
Så Gott! ;-)
God kväll!

Hallå!

Publicerad 2012-03-12 13:51:40 i Allmänt,

Hallå! Dagen kunde inte ha startat bättre! Jag fick sova från 00.01 - 07.22 !Vilken skillnad sömn gör! Jag var inte ens på dåligt humör när jag vaknade och barnen kändes även de utvilade och glada! På fm slank jag in hos Antoinette och fick brynen fixade!! De hade nästan hunnit bli deprimerade av att se ojämna och buskiga ut! Herregud jag e värdelös på att noppa och fixa och sminka. Har aldrig varit min starka sida. De e tur för mig att jag har gift in mig hos syrianer - otur för de dock ;) Är ni proffs på make-up och sånt eller får ni ocksåskrika efter hjälp? När brynen var plockade så firade vi segern med thai-lunch.

Sköndagen..

Publicerad 2012-03-11 20:23:05 i Allmänt,

Börjar lida mot sitt slut.
Det har varit en otroligt skön Söndag.
Har tränat, har ätit frukost x 2 (i <3 frukost), mamma och pappa kom en stund och hälsade på och för ett litet tag sedan så grillade vi med milkis brudarna, efterfestaren och Krill.
Nu har barnen somnat och snart ska vi spela hjärndöda och glo på BB.
God natt!

Gymline - check.

Publicerad 2012-03-11 13:04:32 i Allmänt,

Haft träningsdejt med Mirja, det är så mycket roligare att träna ihop med en vän än att träna själv ska ni veta! E lite sugen på att ta en promenad i det härliga vädret sen, får se om de blir av. Önskar er en fin dag!

Efterfest!!

Publicerad 2012-03-11 08:41:14 i Allmänt,

Ricardo igår - Jag kommer och sover hos er inatt. Jag till Jimmy klockan 8 - Nää Ricardo kom aldrig hem inatt. Klockan 8.30.. Ricardo kliver innanför dörren. - Jag sa ju att jag skulle komma! Jag här varit på efterfest.. Dagens ungdomar!!!

Lördagen är kommen.

Publicerad 2012-03-10 12:21:05 i Allmänt,

Drog med min lillkvinnan på en promenad, fick bli en micropromenad då bussen såg mer frestande ut när den kom åkandes. Idag ska vi först på babyshower sedan ska vi se på melodifestivalen och käka tacos. Det går rykten om att de e så man gör. Jag har lovat Alle att hon ska få vara uppe med oss extra länge och äta popcorn idag - alltså överlycklig tjej. Nu ska jag försöka kurera min extrema huvudvärk.. .

JA jag har sett ut så här!!

Publicerad 2012-03-09 21:22:44 i Allmänt,

Mamma la upp denna bild på min fb-sida igår..
Jag tyckte den var fin.... PÅ BARNEN!
Men men tänkte inte mer på det..Sen såg JImmy bilden och skrek rakt ut! - VAAAA?!! Har DU sett ut SÅ DÄR?!! MEN GUUUUD! TUR att jag inte minns det!!!
Vad ska man svara på de?!
Jag svarar med hämnd - SÅKLART!
JIMMY! VA?! Tur att vi var så fulla så vi inte minns nåt från den kvällen!

Spännande!

Publicerad 2012-03-09 13:18:59 i Allmänt,

Extremt spännande! Det snurrar så vackert och så kan man också passa på att dansa till torktumlar ljudet som uppkommer då & då.

Alpackaull på fötterna.

Publicerad 2012-03-08 12:21:32 i Allmänt,

Med Alpackaull på fötterna glider jag omkring i huset på självaste internationella kvinnodagen och försöker få ordning.
Alinas kläder måste organiseras och klädkammaren på övervåningen måste tömmas.
Melissa Horn står på i bakgrunden och jag blir förvånad över hur bra henne musik låter i mina öron.



Ha en skön torsdag allihopa!

Fantastisk dag!

Publicerad 2012-03-07 21:55:56 i Allmänt,

Idag har jag haft en riktigt bra dag!
Inge stress.
Har till och med hittat en ursnygg marinblå pennkjol  som jag troligtvis kommer att slita ut ordentligt i vår!
Till lunch fick det bli en vegetarisk turkistburgare! - MKT gott!





Fick även med mig denna fina flaska hem, kommer köpa fler såna flaskor fast då i olika färger,får dock bli till löning.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med en kopp the och maken.

God natt!


Min dag!

Publicerad 2012-03-07 13:55:44 i Allmänt,

Pojken är med mormor, Alina är snart med pappa. Jag är alldeles barnfri och har redan hunnit träffa Felice över en fika, var ca 15 år sedan vi träffades. Var riktigt fint att ses igen. Nu sitter jag här på tåget i sällskap av Mirja. Vi ska upp till stan och bara vara. Härlig dag i must say!
http://trueromancebyfelice.blogspot.com

Min dag!

Publicerad 2012-03-07 13:54:39 i Allmänt,

Pojken är med mormor, Alina är snart med pappa. Jag är alldeles barnfri och har redan hunnit träffa Felice över en fika, var ca 15 år sedan vi träffades. Var riktigt fint att ses igen. Nu sitter jag här på tåget i sällskap av Mirja. Vi ska upp till stan och bara vara. Härlig dag i must say!

Ett grått hårstrå.

Publicerad 2012-03-06 10:18:50 i Allmänt,

Trots att jag idag funnit ett grått hårstrå så försöker jag iaf hålla mitt övermogna huvud högt!
Jag har sovit gott, lämningen på dagis gick som en dans, har tagit en underbart skön morgonpromenad och så har jag passat på att hämta ut paket som jag beställt till Alina. Jag har alltså absolut INGENTING att klaga på!


Ha en bra dag!


Antik.

Mosad Lionel?

Laktisontolerant jag vet....

Måndag!

Publicerad 2012-03-05 20:11:34 i Allmänt,

Jag beundrar verkligen alla mammor därute som kan göra 150 saker samtidigt trots dålig sömn om nätterna.

Det är ofta man läser på fb eller diverse bloggar om mammor  som städar, INREDER, studerar, jobbar, lagar mat, bakar, dekorerar tårtor och leker med barnen på en och samma gång dessutom så hinner de lägga på sig ett lager (eller tre) med smink. Berätta hemligheten bakom energin.... hur gör ni? vad gör ni? vad tar ni?

Jag har iaf bestämt nu att jag ska bli en sån mamma när jag blir stor!

 
Här får ni en bild på min härliga/roliga/ underbara chej chej.

Nu.. Hej hej.

Sandra.

Publicerad 2012-03-04 18:24:18 i Allmänt,

Idag firar vi Sandra i efterskott.
Antoinette har fixat och donat och har i och med det återigen bevisat att hon är bäst på allt hon gör.
Maten smakade som en gåva från ovan, var länge sedan jag åt något så gott!
hmm Sandra vad har du gjort?
Grattis Sandrita och tack Antoinette!
P&K

Lördag 3/3.

Publicerad 2012-03-03 20:54:40 i Allmänt,

Våran lördag i bildform.
Utelek i det vackra vädret, gymmet (Gymline) för första gången på väldigt väldigt väldigt länge och biltvätt (Alinas bästa).
Vi avslutade våran fina lördag med att göra armband av underbara träkulor frånleksaksbutiken i Järna -SÅKLART!





Skönaste magträningen!


Min vackra dotter gjorde ett armband till mig, det är det första jag får av henne, blev alldeles lycklig i mammahjärtat när hon sa- Här mamma den är till dig! Tack mitt hjärta!


Den här mannen..

Publicerad 2012-03-03 07:41:43 i Allmänt,

...har inte varit att leka med inatt. Tänkte skriva - lär inte vara världens trevligaste mamma idag.. men jag ångra mig fort. Bättre att tänka positivt säger de där ute.. så jag säger ist - trots en dålig natt så kommer jag idag vara en skita bra mamma!

Järna.

Publicerad 2012-03-02 21:51:00 i Allmänt,

När jag var liten så tyckte jag om Järna!
När jag blev tonåring så tyckte jag inte om järna längre pga många anledningar.
Nu när jag är "gammal" så är de flesta negativa anledningarna bortsuddade.
Ibland kan jag få lite ångest över framförallt de idiotiska sakerna som jag gjorde, men jag måste lära mig att släppa sånt och gå vidare..
Skönt är det iaf att jag återigen tycker om den lilla byn, jag älskar att ta mina barn dit och att se de leka där jag en gång lekte som liten.
Jag skulle faktiskt till och med kunna sälja vårat hus i Riksten idag och flytta till Järna imorgon.
Men men vi får se vad framtiden säger.

 

<3

Om

Min profilbild

Miss Milki

Jag är FRU, MAMMA, tjurig, glad,trött,ARGH,Förbannad, Trevlig, SNYGG, Het, Ful, Fet men framförallt jävligt GRYM! Jag skriver om det förflutna, om det goda, om det onda, om glädje och om sorg,,,allt..förskönar ingenting och jag e oftast bara ärlig i mina inlägg;). I vilket fall som helst så är vi familjen du vill veta allt om, och det får du (nästan)...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela