Milki´s!

Spöken

Publicerad 2012-03-18 15:49:06 i Allmänt,

Jimmy och jag lämnade barnen i min brorsas händer då vi skulle gymma. 2timmar var vi borta. Under den tiden var huset upp och ner och bebisarna hade omvandlats till små spöken. Men roligt hade de haft iaf och välbehållna var de! Tack bror!

Kommentarer

Postat av: jessica

Publicerad 2012-03-18 16:54:14

söta <3

Postat av: Jenni

Publicerad 2012-03-18 19:15:01

Sv: Usch då! Ja så sa de till mig också, att måste eventuellt bränna bort en bit. Men jag hoppas verkligen att jag slipper. Har fortfarande ont efter att hon bara tog en provbit liksom. Varför ska man råka ut för sånt skit liksom?!...helt onödigt.. Men det är bra att det nu aldrig kommer hinna bli nåt heller eftersom att man måste gå på regelbundna kontroller. Hoppas det går bra för dig den här gången! :)



Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Miss Milki

Jag är FRU, MAMMA, tjurig, glad,trött,ARGH,Förbannad, Trevlig, SNYGG, Het, Ful, Fet men framförallt jävligt GRYM! Jag skriver om det förflutna, om det goda, om det onda, om glädje och om sorg,,,allt..förskönar ingenting och jag e oftast bara ärlig i mina inlägg;). I vilket fall som helst så är vi familjen du vill veta allt om, och det får du (nästan)...

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela